Estee Lauder Moderni Muse Le Rouge: naisellinen tuoksu poikasille, jotka saavat sh * t tehdä

tyttö. Jos on yksi asia Estee Lauder tekee parempaa kuin hyvin se tuoksuva juttu. He tuoksut. Olen pukeutunut heitä monille aikuiselämälleni – nautintoja, aistillinen, yksityinen kokoelma, pronssi jumalatar ja moderni muse.

Heillä on niin lukuisia kevyitä ja helppokäyttöisiä hajusteita! He eivät anna minulle päänsärkyä (jotka tapahtuvat joissakin tapauksissa raskaampia hajusteita), älä ylitä huonetta, ja aina kun käytän Estee Lauder tuoksua väistämättä, joku kysyy minulta tai kommentoida sitä.

MAINOS

Estee Lauder tuli äskettäin päivitetty versio jo ihmeellisestä modernista museosta. Sitä kutsutaan Modern Muse Le Rouge ja Mmm! * Sniffs Ranne * – En voi saada tarpeeksi sitä.

Moderni Muse Le Rouge on hedelmäinen kukka-oriental – naisellinen, täysi ja rohkea, mutta edelleen lähestyttävissä. Toisin sanoen se ei pääse aggressiivisesti grilliin.

Viralliset tuoksuiset huomautukset ovat Bulgarian Rose, Rose Centifolia kiristimet (hybridi ruusu), vadelma, porvari de cassis (mustaherukka, vaaleanpunainen pippuri, sahrami, madagaskar vanilja, patchouli, vetiver, jasmiini ja magnolia.

Epäviralliset tuoksuiset huomautukset sisältävät moitteettomasti leikattu musta puku, jossa on herkullisia koruja, kiiltävää punaista pedikyyriä, yllätys ruusuista etuovellesi ja kadulla kadulla kolmen tuuman korkokengät kaikki silmät.

MAINOS

1,7-oz. Pullo tässä on 82 dollaria, ja löydät sen nyt Estee Lauder-laskureilla ja verkossa.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post