Mitkä ovat kauneuden liittyvät asiat, jotka olet löytänyt itsestäsi viime aikoina?

Haluan hengailla apteekki (kuusi metrin päässä sinusta … maski, tietenkin)
Mitkä ovat kauneuden liittyvät asiat, jotka olet löytänyt itsestäsi viime aikoina? Kysymykset haluavat tietää. ?

En ole koskaan uskonut pakollista suojaa. ?

MAINOS

Tässä on kolme minun:

1. En voi hallita pohjani näköinen tai tuntuu raskasta millään tavalla missä tahansa menetelmässä (ja se tarjoaa minulle déjà vu).

Tämä on yhteensä 180 makeup-tyylistä muutama vuosi sitten, kun käytän täyskään glam-sopia – ripset sekä ääriviivat sekä kaikki! – Vain mennä Hätä M & MS sekä leipää myymälässä. Nyt, jos tunnen edes etänä, käytän yhtä paljon enemmän tuotetta kuin tarvitaan posket, poistan mitä tahansa ja aloittaa uudelleen.

Se on kiehtovaa minulle tarkalleen, miten meikki maku on muuttunut vuosien varrella. (Luultavasti suuri käsite, jota en saanut mitään pitkän aikavälin meikkiä.)

2. Olen löytänyt samoin kuin apteekki valitustuotteita.

Olen aina halunnut apteekki valitustuotteita, mutta koko vuosien ajan olen varannut taaksepäin sekä edestakaisin korkeamman pään tai budjettisuunnitelman kauneuden välillä. Nykyään taloudellisen epävarmuuden jälkeen, jos minun on korvattava jotain, katson talousarvion suunnitelma valituksen ensin, samoin kuin olen löytänyt joitakin jalokiviä viime aikoina! – kuten Aveeno Ahdistuneisuus Relief Body Lotion sekä Panteenin lisääntynyt vesi shampoo sekä hoitoaine.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

3. Olen kinda kuin aikuiset harmaat.

Se on ollut noin 18 kuukautta, kun otetaan huomioon, että lopetin karvan minun hiukset, samoin kuin vaikka pidän juuri siitä, kuinka vähän huolto on ollut, en ole innoissaan juuri siitä, miten se näyttää, ya tietää? Se muuttuu kuitenkin. Nyt olen kuten nähdä, että hopeinen loistaa hiuksissani, samoin kuin pidän siitä, että en ole freaking noin nähdä kaikki juuret huomioon ottaen, että lukitus alkoi.

MAINOS

Entä sinä? Oletko löytänyt mitään uutta itsestäsi, kauneuden viisasta viime aikoina?

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post