14 päivää kiiltävä punainen! – Päivä 5: Mustan punaiset huulet Mac-lihansyöjällä sekä Mac Mahony Liner

Deep Moody Reds ovat minun hilloa, mies!
Oletko valmis 14 päivän huulaisesta punaisesta? Pysy viritettynä, kun tarkistamme huulanpunainen punainen? Lipsticks, huulen vuoraukset sekä kiiltävät joka päivä matkalla? Ystävänpäivä.

Blackened Matte Punaiset huulet olivat minun “menossa” huulivareja puolivälissä “90s, samoin kuin silti lurve heidät, mutta sitten en voinut vain piiskaa mattapähkinä putki taikuutta makeup laukusta, kuten bam ! Oli pitkä prosessi mukana.

Ensinnäkin minun piti linjata huuleni matta mustalla eyeliner. Seuraavaksi minun piti täyttää ne mainitun vuorauksen kanssa sekä pinnalla yhdellä tai usein kahdella, perusteellisesti levitetyillä kerroksilla Red Lipstick du Jour.

MAINOS

Occations kun huulipuna ei ollut riittävää minulle, haluaisin sitten pölyä kerros löysää mattajauhetta päälle.

Tiesin, että minulla oli se ihanteellinen, kun näytin vampyyriksi? Kuka olisi juuri syönyt muutamia ihmisiä illalliselle, mutta unohdin pyyhkiä huuliaan.

Tämä kiiltävä mustanen matta punainen on seurausta kahdesta tuotteesta … eikä kukaan ole eyeliner! Käytän Mac Retro Matte nestemäistä huulipunaa lihansyöjissä sekä Mac Mahonkan huulen lyijykynällä.

Jos haluat nähdä opetusohjelman tälle ulkoasuun, Lemmemme tietää.

MAINOS

Ah, lapset tänään! He eivät koskaan ymmärrä koettelemuksia ja ahdistuksia, joita kärsimme harjoittamaan ihanteellinen vampy punainen huuli.

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post