Olisitko mieluummin viettää 90 dollaria kristillisestä louboutin huulipunasta tai 90 dollaria saadakseen paljon muita tuotteita?

Oletko kuullut? Christian Louboutin esittelee uuden huulipunan linja Saks, samoin kuin jokainen huulipuna – kuten kussakin yhdellä putkella – on yhdeksänkymmentä freakin ‘dollareita. Omg!

Tarkoitan, että saan ehdottomasti high-end, erityinen meikki (Hei, Chanel!), Mutta 90 dollaria yhdelle tuotteelle tekee $ 50 Tom Ford Lippie näyttää Freakin alennukselta. Se on hulluutta.

MAINOS

Hauska asia on, että vietän paljon (tai enemmän) yhdellä ihonhoitotuotteella, jos pidin siitä ja ymmärretty se auttoi minua, kuten Skicuticals C + E Ferlic Seerum (joka yleensä pelasti ihoni, kun olin kamala Hormonaalinen leuka akne), joka on 162 dollaria, mutta se on ihonhoito sekä menetelmä, jonka katson sitä, olen verkossa minun ihonpäiväni, päivä.

Mutta huulipuna on paljon väliaikainen, samoin kuin en näe itseäni 90 dollarin huulipunaa tai kaikenlaista huulipunaa tästä asiasta, jokapäiväistä pitkään, kun muutan mieleni väristä niin usein. Plus, se on 90 dollaria huulipuna! Äitini, rakastettava halpa, että hän on, saattaa erittäin hyvin tappaa minut, jos hän koskaan löydetty, lol!

Oikeasti. Hän tappaisi minut pitkällä @ SS-luennolla frugaalisuudesta sekä sateisen päivän säästämisen arvo.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tämä oli pitkäaikainen menetelmä toteaa, että valitsisin jälkimmäisen vaihtoehdon, aka paljon tuotteita. Ei $ 90 Loub Lipstick tämän tytön.

Entä sinä? Kumpi valitsisit? 90 dollarin huulipuna tai $ 90 arvosta muita tuotteita?

Olisitko mieluummin viettää 90 dollaria kristillisestä louboutin huulipunasta tai 90 dollaria saadakseen paljon muita tuotteita?

Huulipuna!

Ei muista huulipunaa! Haluaisin mieluummin saada paljon muita tuotteita.

Näytä tulokset

Ladataan …

MAINOS

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

P.S. TGIF!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post