Lust käännöksissä: skandaali himo kimallus, shimmer ja mac mineralisoida skinfinish in Lust

katselee paljon enemmän tyttö vieressä kuin lusty, huolimatta Macin 30 dollarin mineralisoitava ihon viimeistely
Lusty, Lusty, Lusty.

Älä edes ajattele, että yllään Mac mineralisoida skinfinish himo vain istua kuutioon ja täyttää TPS-raportit.

MAINOS

Tylsä!

Tallenna tämä vaaleanpunainen poski jauhe hauskan lauantai-iltana. Kaada itsesi tähän Skinight-mekkoon ja nämä frack-me pumput, joita voit tuskin kävellä (mutta dayum, tiedät, että he näyttävät hyvältä! * Snaps *).

Himo mineralisoida skinfinish, $ 30
Kuten sinä ja murskaus SIP Martinis ja mukava hiljaisessa kotelossa, hän (tai hän) ei pysty pitämään hänen silmänsä pois kiiltävästä posket tai hymysi, mikä vihjeessä, missä yö voi johtaa, jos hän soittaa hänen kortit oikein.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Vaikka olemme siinä, oletetaan, että ihosi on parhaimmillaan tässä skenaariossa, jossa on täyteläinen huokos ja kuivaa laastaria puhumaan, koska himon peili kaltainen loisto voi korostaa puutteita. Tietenkin sinun ei tarvitse olla ihoa niin sileä kuin posliini, kun saat sinun väestösi, mutta olla rehellinen, himo, se auttaa. Se on täysin ja täysin unohtumaton, kuten yllään rhinestone-enkcrusted Spandex Unitard (joka on todella varsin kaunis, jos voit vetää sen pois päältä).

Lust shines like Ryan Gosling’s eyes in the moonlight… Subtle, it’s not, especially compared to the other MSFs I’ve tried so far from MAC’s tropical Taboo collection (Adored and Rio), but I think that’s what MAC was going for with Lust. He loivat Showcase Shade.

Himo minun NC 42-iho

Mo ‘himo!

Se on kuin he antoivat kaiken helmen, jonka he olivat laillisesti sallittuja ja sitten työnsivät menneisyyden lisäämällä Glitter! Himo heijastaa paljon enemmän valoa kuin supermoon! – Ja varmasti ei ole ujo. Käytät sitä, kun haluat, että joku huomaa sinut, tai kun olet menossa poskille boom-chicka-wah-wah!

Reipas! Er … ehkä ei.
Muita meikkiä kuluneet tässä ulkoasussa …

Silmät: Mac Texture Eyva Shadow (rypytys), Mac hunaja himo luomiväri (kannet ja alemmat ripsien linjat), Bobbi Brown Jet (vesi ja ripsien linjat) ja liian kasvot paremmin kuin sukupuolen ripsiväri (ylä- ja alemman ripset), Mac Veluxe Brow Liner syvässä tummalla brunette

Huulet: Macin täytyy saada se huuli lyijykynä (trooppisesta tabusta) ja Mac Big Baby Plushglass

Tee tämä MSF kiinteä ja sijoita se posket tai ylempi poskipyörä 187 duo-kuituharjalla. Koska himo on myös pakattu pigmentillä, säännöllinen punastunut harja voi tallettaa hieman liikaa tuotetta (ellet ole hyvin varovainen). 187 käsittelee himo kuin mestari.

MAINOS

And maybe also think about toning down your eyes or lips in looks with Lust, as shiny cheeks, bold eyes and bright lips all worn together can be a little much. Haluaisin käyttää sitä vahvemman silmän ja alaston huulet pitämään mielialan lusty, mutta hei, jos pyritään siihen “Prinsessa Unicorn Disco Party” näyttää kaikki keinoin valita sen.

Hinta: $ 30
Saatavuus: Rajoitettu painos, saatavilla nyt Mac-laskureilla, myymälöissä ja verkossa
Makeup & Charm Blog Arvostelu: B +

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post