ESSIE Expressien nopea kuiva kynsilakka viljelylaitteessa sekä rullaa, ennen 7 päivän kuluttua

ESSIE Expressien nopea kuiva kynsi kiillotus viljelylaitteessa sekä rulla, ennen kuin seitsemän päivän kuluttua
“Kun” kuva muistuttaa minua lumouksista, jotka tulevat itsepalvelun näytöt tavoitteeseen! Vannon, nämä kamerat saattavat jopa tehdä Dolly Look Haggard (ja hän on käytännössä voittamaton, kirjassani).

Joten, koska Essie Expressie kiillotus on nopea kuivaus, en odottanut tätä olla erittäin pitkäkestoinen Mani, mutta nämä kaksi kerrosta viljelykasvit ja roll olivat paljon parempia kuin uskoin. He pitivät hyvin yli Connorin puoliväliruoneen, osa, josta vietin perhosia ja linnut hänen kanssaan sekä kääntämällä apinan baareja leikkikentällä.

MAINOS

Todella havaittavissa olevat pelimerkit eivät ilmesty tähän päivään asti, lähinnä pohjan ympärillä sekä kärjet kynnet, erityisesti oikealla kädellään (olen oikeanpuoleinen) sekä säteilevät sisäänrakennetusta yläosasta Takki tylsäs viikolla, mutta yleinen Mani näytti hyvältä viikon loppuun mennessä.

Sadon alkuun sekä rullaa koko päivän – yksi kunniaa!
Minun on sanottava, se on melko hienoa nopeasti kuivua, vaikka suosittelisin koko viikon odottamaan koko viikon. Uskon, että neljä päivää on max, samoin kuin se on hienoa kanssani, koska pisimmän olen yleensä koskaan pidä tarkalleen saman kiillotuksen kynnet, on kolme tai neljä päivää.

MAINOS

Minulla on kaveri, joka vaihtaa puolalaiseensa kolmen päivän välein, joten jos olet kuin hän, sinun ei halua häiritä pohja- tai yläkerrassa (heillä on “kehitetty), anna kokeilla! ?

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post