Sinun on valittava: Lucky Ladies Edition

Sinun täytyy valita! Antaa sinulle sekaisin valinnat vuodesta 2007 …
Etkö ole tehnyt yhtä näistä jonkin aikaa!

Jos et ole koskaan pelannut “sinun täytyy valita” ennen, se on helppo – sellainen. Ajatuksena on valita kahden tai useamman näennäisen mahdotonta tai ainakin häiritsevää valintaa.

MAINOS

Ja jotkut niistä ovat todella sekaisin …

Voitat kiinteistöjen arvostelut, ja palkinto on unelmiesi kotiin, yay!

Ainoa asia on … Talo on rakennettava joko vieressä luontainen viinakauppa tai suoraan kiireinen moottoritie (kirjaimellisesti aivan moottoritiellä, kuten, katsot keittiön ikkunasta ja katsovat autosi ohi).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Haluatko rakentaa talosi valtatielle, jossa voit katsella Gridlockia joka arkipäivä iltapäivällä tai vieressä viinakaupan, joka on elossa riff-raffilla joka ilta? Sinun täytyy valita.

Saat kirjeen eräänä päivänä tunnettu eksentrinen miljardööri. Hän selittää, että hän oli vanhempi herrasmies, jota kohteliaasti pidettiin oven auki Pasta Pomodorossa viime viikolla, ja hän haluaa antaa sinulle 5 miljoonaa dollaria (verojen jälkeen!) Jos teet jonkin seuraavista:

Luopua uimasta / suihkusta koko vuoden (ja ei, et voi ottaa sieniä kylpyjä, juokse alasti läpi naapurin sprinklerit, tuo tohtori Dr. Bronnerin saippua teitä merelle tai käytä vauvan pyyhkeitä kaikkialla shinky itse . Ei minkäänlaista uimista.

Käytä kutinaa, Bejeweled kaksiosainen thong bikinit kaikkialla, missä olet 5 vuotta.

Lopeta meikkiä 10 vuotta. Sinun täytyy valita.

Jotta kymmenen miljoonaa asiakasta on, suuri meikki jälleenmyyjä antaa sinulle mahdollisuuden pyyhkiä liuskekivi puhtaaksi ja rakentaa koko meikkikokoelma tyhjästä! Puhun meikki, harjat – koko yhdeksän metriä.

Saalis? (Aina on aina saalis.) Voit valita vain tuotteita kahdesta tuotemerkistä …

Mitkä tuotemerkit? Sinun täytyy valita.

MAINOS

Jätä vastauksesi kommentteihin, babe! En voi odottaa lukea.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post