Saappaat nro 7 Pysy parhaaksi sävyksi ja määritä luomiväri tikkuja. | Review & Swatches

Cream Eyeshadow Sticks ovat kaikkien suosikki meikkituotteita. Rakastan kuinka helppoa he käyttävät, ja olen aina markkinoilla uudelle varjo-tikkulle.

Tein viime vuoden 5 parhaan luomivärikurssejan.

MAINOS

Neljä sävyä täällä – glishing säde, vaaleanpunainen helmi, viileä minkki ja sametti tryffeli – ovat kaikki sileät, kermaiset ja hyvin pitkät.

Kun olet valinnut ne käsivarteeni, menin pyöräilyluokkaan, sitten suihkussa, ja värit olivat edelleen ehjät!

Lukuun ottamatta samettien tryffeliä, he ovat kaikki hyvin kipinät, joita rakastan.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Seuraavassa on muutamia värit:

L R: Glishing Ray, vaaleanpunainen helmi, viileä minkki ja sametti tryffeli

L R: Glishing Ray, vaaleanpunainen helmi, viileä minkki ja sametti tryffeli

Ensinnäkin, Glishing Ray. Se on kellertävä kultaa, jossa on hopea kimaltelee kaikkialla, mutta olin välittömästi vaaleanpunainen helmi, koska se on hohtava ja vaaleanpunainen ja sen jälkeen, kun se on vaaleanpunainen, tajusin, että se on lähes tarkka dupe Laura Mercier Caviar Stick Pink Opal, paitsi, paitsi, Kuten, 1/3 hinnasta!

Viileä minkki näyttää harmaasävyinen violetti Swatchissa, mutta se on paljon enemmän hohtavaa harmaa silmissäni. Itse asiassa minun kansi vaaleanpunainen helmi näyttää erittäin hopealta, todennäköisesti hopeakuormikoiden vuoksi.

Velvet Tryffle on eräänlainen musta / ruskea väri, ja se on erittäin sileä ja sekoitettava, mikä tekee siitä parhaiten tahrauksen ripsien viivoihin sotkuinen savuinen silmät.

Tähän ulkoasuun, olen hämmästynyt sametti tryffeli pitkin ylemmän ripsien linjaa, sitten lisäsi vaaleanpunainen helmi koko kansani.

Sitten olen hämmästynyt viileä minkki pitkin alemman ripsien linjaa, jota seuraa liian kasvot paremmin kuin sukupuolen ripsiväri.

Yhteensä silmäkasvi kesti noin viisi minuuttia.

My Cars, käytin anastasia Beverly Hills otsa wiz in tummanruskea ja diorshow brow geeli ruskeana, joka on uusi suosikki kaivoksen, koska se lisää ihanteellisen värin, ja se on uskomattoman helppokäyttöinen.

(Käytin sitä tänä päivänä yömep-opetusohjelmaan, jos haluat nähdä sen toiminnassa.)

Ja huulillani olen pukeutunut ColourPop Cosmetics Ultra Matte huuleen Clueless Kevyn Aucoin Lipgloss Peoniinissa päälle.

MAINOS

Oma pohja on diorskin nude Air Seerumin säätiö 50. (itse asiassa mielestäni tämä on liian oranssi minulle, joten voin todennäköisesti vaihtaa sen 40.)

Pidän näiden saappien laadusta ja pitkäikäisyydestä. Silti suosittelen näitä, jos yrität löytää sparkly eyeshadow-kynä. Ne ovat nyt saatavilla noin 8 dollaria.

Oletko kokeillut näitä ennen? Kumpi suosikki väri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post