Hanki Chanel-tyyli $ 5: lle Milanilla High Speed ​​Quick Dry Cacquer Sangria Rush

Oh, Gosh. Joista jostain syystä minun rambling on, kuten tässä videossa lisää rambling-y.

Tajusin vain, etten koskaan tehnyt pikemminkin tarinaa sisaruksista sekä kaksinkertaisesta päivämäärästä hyvän ystäväni Jenin kanssa.

MAINOS

Anteeksi tuosta…

Syytän sitä rakennusmailalla ulkona. En voi edes kuulla itseäni. Yksi hetki kerron typerä tarina, niin siellä on kova bang ulkopuolella sekä ihmettelen: “Ooh! Se oli kovaa. Mitä heck oli se? ”

Joten, kyllä ​​… Oletan, että olisi järkevämpää, jos olisin todella suorittanut tarinan.

Mitä aioin sanoa, että tämän kaksinkertaisen päivämäärän aikana istuin käsissäni aivan koko musiikissa, mutta sisareni, joka oli minun päiväni, halusi pitää kädet … Hän ei vain voinut istua minun. Haha! Ilmeisesti se oli “asia”, koska myöhemmin hän kertoi toiselle sisaruksesta (Jenin päivämäärä), joka puolestaan ​​kertoi Jenille, joka sitten kertoi minulle.

Myös sitä ei koskaan tapahtunut minulle sekä Jen tuolloin, kun olisimme itse asiassa naimisiin veljekset … nuoret olisivat serkkuja.

On selvää, että tämä oli elämän suunnitelma, jota ei ollut kunnolla.

Anywho, jos luet tätä ja ajattelua “, tämä ei tee mitään järkeä,” No, loput tarina on videossa, keskusteluni uudesta suosituimmasta kiillotuksesta, Milanin nopea nopea kuivaa yksi kerros kynsien lakka Sangria Rushissa, jota saatat pitää mielessä kynnet Becca Fabulous 5 -videosta sekä edelleen ramping …

Tämä kiillotus on liiketoiminta! Se on kuin 5 dollaria Chanel. Varmista, että se seuraavan kuukauden aikana, kun se näkyy apteekki sekä Milanicosmetics.com.

MAINOS

Kiitos katsellessasi sekä laittaa satunnaisia ​​tarinoitani, lol!

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post