RAW Sugar Body Butter Raaka Coconut + Mango

Viimeisin ja suurin tar-ghay löytää!
Pidän kohdelaettelon puhelimessani, koska se on yleistä tietämystä, että jos menet kohdemaan ilman luetteloa, lähdet koriin täynnä hölynpölyä, ja luultavasti unohdat todella tarvitsemasi kohteet (tarina minun elämä). Pidän luettelon, koska minä tiedän, että saan mitä minä tiedä, todella tarvitsen, lol!

Joka tapauksessa, yksi niistä luettelostani on nyt raakasokerin kehon kehon voita, jonka äskettäin löydetty, ja se on ollut fantastinen tuote.

MAINOS

Pidän puhelimeni kädessäni, kun ostan ja teidän parhaani tarttua asioihin luettelossa.
Se on budjettiystävällinen – 9,99 dollaria 7-oz. Jar! – Mutta tuntuu ja esiintyy sekä 34 dollaria caudalie kehon voita rakastan niin paljon.

Se on paksumpi vartalovointi, joten se ei ole yhtä pörröinen kuin ruumiinpäässä alkuperää tai Pacifica, mutta huolimatta siitä, kuinka tiheä se on, se myös imee nopeasti (outoa!).

Se on myös kosteuttava kuin kaikki heck.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Pidän siitä, että siellä on joukko kasviöljyjä (oliivi, makea manteli, auringonkukka ja jojoba, aloittajille) korkealla luettelossa.

Ja mielestäni se haisee myös suurta. Olen käyttänyt RAW COCONUT + MANGO -versiota, mutta olen myös nähnyt ananas + Maqui marja hyllyillä. Se haisee trooppisen ja yummy, kuten smoothie tai hedelmäsalaatti, ja pidän siitä, että voin haistaa sen iholleni sen jälkeen, kun työskentelen sen, mutta kaikki muut ympärilläni ei voi (olen testannut tämän El Hubilla).

Hyvä viimeiseen pudotukseen
Kuten näet minun nykyinen jar, rakastan sitä! Se auttaa ehdottomasti pitämään kuivan ihoni hallinnassa. Olen kahdesti päivässä kosteusvoidetta – kun herään aamulla, ja jälleen yöllä, joka saattaa tuntua ylikuormitukselta, mutta en edes välitä, koska en ole ihoa, joka näyttää kuin kulunut nahka käsilaukku.

Raakas sokeri tuotemerkki on melko uusi minulle, mutta olen innoissani kokeilemasta joitain muista tuotteistaan. Kehon painikkeiden lisäksi niillä on pensaat, hiusten naamiot, kasvojen puhdistusaineet, käsipesu, shampoot ja hoitoaineet, ja kaikki on tehty sertifioiduilla orgaanisilla ainesosilla. He eivät myöskään tee eläinkokeita.

Haluan kokeilla kädenpesua ja sitten kehon pesu seuraavaksi vaniljapavulla + sokerin tuoksulla.

MAINOS

Jos et asu kohteen lähellä, harkitse itseäsi #blessoi joissakin tavoin, koska paikka on aika uppoaa. Jos matkalla Tar-Ghay ei ole kortteja, voit myös löytää raakasokerin kehon voita verkossa 9,99 dollaria 7-oz: lle. JAR.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post