Kuinka korjata flicks

vain kuvitella … mitä jos päivittäin oli katupäivä, samoin kuin kissan silmän flicks oli aina täydellinen?

Eikö tämä ole suuri?

MAINOS

Muutama päivä se tekee työtä tällä tavalla. Minä käännyt ranteeni sekä tada! – täydellinen kissan silmä.

Todellisesti nämä päivät ovat harvinaisia ​​… suurimman osan ajasta, minun flicksin reunat alkavat epäselvä ja mutainen.

Kun näin tapahtuu, älä paniikkia! Se on helppo korjata.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Vain napata nykyinen peitevoide rakkaus, laita hieman käden takaosaan, samoin kuin pieni, tasainen peitevoide harja. (Sivu Huomautus: Jos sinulla ei ole tasaista peitevoidetta puhdasta, myös kulma tai suunnattu silmä puhdas toimii.)

Seuraavaksi suorita puhtaan reunaa pyörän pohjassa säätelemään linjaa.

Voit pysähtyä siellä, jos haluat, tai jatkaa. Tässä vaiheessa voin yleensä pehmentää peitevoide hieman ohjata suunnattua puuvillaa reunaa pitkin. Se auttaa ikuisesti niin – hieman pehmentää reunaa sekä estämään liian terävä, kova linja (joka näyttää siltä, ​​että olen ilmeisesti käytetty peittäjän reunalla).

Jos sinulla ei ole suunnattua puuvillaa kädessä, voit myös tonnia tasainen luomiväri puhtaaksi käsittelevällä jauheella samoin kuin sitten huolellisesti puhdistuksen kärki Flickin reunaa pitkin. Se on vielä yksi tapa pehmentää peitevoidetta.

Tässä on tarkalleen, miten minun flicks näyttää yleensä ennen tämän tekniikan tekemistä – kinda mutainen ja määrittelemätön …

Ja tässä on flicks jälkeen …

He ovat hieman terävämpiä, ei myöskään teräviä. Sekä he ovat jonkin verran paljon paremmin määriteltyjä.

Vain menetelmä, jonka pidän “em.

Kun teen tämän tempun, olen yleensä jo käyttänyt sopimustani meikkiä, koska levyn levittäminen reunalla reunalla ei keskeytä säätiötä tai muita tuotteita, joita käytän.

Nyt, kun teen silmäni meikki ennen säätiön, peittäjän jne. Sovellukseni.

Lopuksi, jos sinulla on vaikeuksia saada vasen silmäsi vastaamaan oikeanpuoleisen kulman – esimerkiksi, jos joku flick on aina kulmassa korkeampi kuin toinen, mikä on minun valtava ongelma – tämä on myös fantastinen tapa pitää selässäsi Pocket, koska se on yksinkertainen menetelmä jonkin verran muuttaa flipsin kulmaa.

Uskon, että se todella auttaa etsimään suoraan eteenpäin peiliin, samalla kun teet korjausta … se helpottaa kulmien asianmukaistamista.

MAINOS

Tässä on upea, täydellinen flicks! * Herättää kupin teetä *

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post