Päivän perjantaina päivällä Jotkut klassiset Mac Eyeshadows (satula, kiila, brun, mulch ja enemmän)

Laskenut sekuntia tähän mennessä iltana illalla El Hubilla. Aiomme katsella uutta Pixar-elokuvaa, sisälle, joka olen erittäin innoissani siitä, että olen lukenut hyviä arvosteluja. Plus se tapahtuu San Franciscossa … Bay Area edustaa!

Olin mielialassa käyttää hieman meikkiä tänä iltana, mutta en ollut mielialalla ajatella liian kovaa (tällainen tapaus useimmiten perjantaisin), joten putosin takaisin klassiseen yhdistelmään neutraalista Mac Silmien varjosta pysyvältä linjalle Että pidän aina pukeutumista – satula ja kiila minun kansi ja rypytys, Brun ja mulkki ulkokulmissa, riehautetta korostamaan sisäkulmat ja kulmat ja kissan kohl minun vesilinjani.

Olen tahrannut kaiken paitsi ripsiviivojen alla ja sitten levitetty kerros Chanel Le Tilace de Chanel-ripsiväri.

MAINOS

Minun posket, menin pari muuta MAC: n pysyvästä tuotteestani – Cantaloupe Blush Omenat ja kermanvärinen väri hush ylemmän poskillani.

Halusin käyttää jotain neutraalia huulillani, mutta en voinut päättää Mac huulipunasta, joten menin NARS Satin Lip lyijykynä Isola Bella sen sijaan, jonka minä päätin Mac Plushglassin kanssa Nizzassa Buzzissa.

Tein myös saman Dior Nude Air Foundation / Nars säteilevä peitevoide / Mac mineralisoida SkinFinish / Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Drill Olen tehnyt paljon viime aikoina.

Joskus sinun täytyy vain mennä klassikoiden kanssa.

Toivottavasti sinulla on ihana perjantai-ilta, ystäväni, mitä olet jopa! Jos et mene elokuviin, lupaan syödä ylimääräistä popcornia ya.

MAINOS

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

P.S. Rakastan Pixaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post