Uusi Mac Studio Sculpt Lash ripsivärin hammas puhtaaksi kaipaat purra pois rikollisesti lyhyitä ripset

Mac Studio Sculpt Lash ripsiväri veistetty musta, 16 dollaria
Avaa samoin kuin sanoa: “Ah.”

“Ahhhh.”

MAINOS

“Ahhhh.”
Ha! Tämä on varsin täsmällinen kuva, jonka katson hammaslääkärin toimistoa, sans snot, joka yleensä loppuu nenäni, mustat ripsien ja lataa kyyneleet streaming alas posket ja olkaamme aitoja täällä, glittery silmä boogers Se on normaalisti sekoitus.

Olen pahoillani, oli se tmi?

Joka tapauksessa hampaat! Säilytän heitä, samoin kuin ei juuri sen jälkeen, kun olen halunnut palata freaking hammaslääkärin toimistoon tähän tai ensi viikolla kahdesta “hampaiden skaalauskirjoista”, kuitenkin samoin kuin kaksi tyylikäs, hammaspyörät Uuden Mac Studio Sculpt Lash ripsivärin harja.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tämä puhdas on purra!
Eivätkö he näytä todella, todella teräviä hampaita?

Tai ehkä juuri tarkistin sekä nauttia niin paljon Sci-Fi …

OK, niin tämä ripsiväri? Uskon, että se on hieno kuin kahdeksannen luokan tanssi.

Kuuntele minua…

Ymmärrät tarkalleen, kuinka tanssit laboratoriokumppanin kanssa, kuitenkin halusi tanssia kuumalla henkilöllä varsity wrestlingin kanssa?

Tällainen se on OK. Se on tarpeeksi suuri. Lisätään jonkin verran kunnioitettavaa pituutta, erottamista ja hissiä hiihtää hieman, mutta se ei pääse kävelemään pitkää tapaa matematiikan luokan pienelle mahdollisella mahdollisella mahdollisella tavalla salissa, jos ymmärrät mitä tarkoitan.

Se on hieno … mutta mieluummin hengissä MAC: n kanssa Pitkäaikainen Play Gigablack-ripsiväri, joka on ollut minun mennä Mac-ripsiväriäni viimeisten parin kuukauden ajan paljon paremmasta lihaksen massasta sekä curl hissi.

MAINOS

Jos olet yksi niistä onnekasista gals / dudes, jossa on sisäänrakennettu mega-fringe (mustasukkainen!) Tai jos yrität vain löytää hieman ylimääräisen pituuden sekä erottamisen, MAC-studio-veistoksen on hieno.

Uskon ohut, laiha harjakset ovat ehdottoman tarkkoja. He eivät sotkea, samoin kuin heidän kanssaan tuntuu siltä, ​​että minulla on paljon hallita sitä, missä olen paikan päällä harjakset.

Varo … koska Mac Studio Sculpt Lash haluaa uppoutua hampaitaan ripset! Voit löytää sen nyt Mac-laskurit sekä Internetissä Maccosmetics.com ($ 16 a putki).

Yllään kaksi Mac Studio Sculpt Lash ylempään ripsilleni sekä yksi kerros alennellani
Tämän ulkoasun lisäominaisuudet: Mac Woodwinged, satula sekä ricepaper minun kansi; MAC Smolder minun vesiviivat; Tom Ford Like Lust Blush minun posket sekä Jouer huulipuna Sophiassa huulillani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

10 asiaa rakastan10 asiaa rakastan

satunnainen luettelo 10 asiasta rakastan Pienet peilatut laatikot piilottamaan aarre Vedenkeitin Minun sänkyni (näyttää saaneen paljon mukavampaa, kun se on kylmä ulos) Polvi-High Argyle Sukat Nukkumassa Kuuntelee Astrud Gilberton musiikkia