Mac Haute & Naughty vedenpitävä ripsi on hyvä maanantai kautta pe-yay ripsiväri

Mac Haute & Naughty Waterproof Lash ripsille (22 dollaria), saatavana nyt verkossa ja Mac-laskurit
Macin uusi haute & naughty vedenpitävä ripsien ripsiväri (22 dollaria) teki sen “välttää emotionaaliset laukaisimet” päivämäärät kalenterini kanssa lentävät värejä, joten se on minulle hyvä.

Kyllä … On todella 10 päivän lohko, joka on korostettu punaisella kalenterilla, jonka olen jakanut El Hubin kanssa, ja siellä on todellakin huomata sitä (kaikissa korkeissa), joka sanoo: “Vältä emotionaalisia laukaisuja.”

MAINOS

Pidän sitä mielestäni miehelläni, jotta hän tietää valmistautua mahdollisiin PMS-indusoiduihin mielialan vaihteluihin, ja siten pysykäämme minun tieni … ettei hän kärsi seurauksista.

Haha! Kidding.

Eräänlainen.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

OK, ei oikeastaan.

Minä menen pitkin, Doop-Da-Doo, ilahdutettu larkina, jossa on simpukka, kunnes ulospäin – puomi! – Näen kaupallisen adoptoidun pennut tai lukea surullinen tarina Facebookista, ja aivan niin, aloitan itken.

Tästä syystä vedenpitävä ripsiväri kuten Haute & Naughty vedenpitävä ripsi.

Kuten toinen päivä, ajattelin ensimmäistä kertaa, kun tapasin välilehdet (se oli noin kahdeksan vuotta sitten), kun se tapahtui minulle, että hän ei tule olemaan ikuisesti …

* Sniffs *

Puhutin kyyneleisiin! Vauva kissa on vanhempi.

Vedenpitävä ripsi on Macin nykyinen lisäys heidän haute & naughty ripsien ripsiväri, ja se on saatavilla yhdellä varjossa, syvä kiiltävä musta nimeltään iskunkestävä.

Kuten Macin muut haute & naughty viiva ripsien mukaan, riippuen siitä, kuinka käännät korkin, voit ladata harjan yhdeksi kahdesta tapaa, joko paljon enemmän (tässä tapauksessa kierrä se pois sparkly-osasta) tai vähemmän ( Kierrä se pois tummansinisestä osasta) Tuote. Lataa harja ylimääräiselle tuotteella paksummille, täydellisemmille ripsille tai vähemmän tuotteella vähemmän äänenvoimakkuutta, mutta parempi pituus ja erot.

Haluan luoda ripsien cocktailin, joka alkaa kahdesta kerroksesta ja erottamisesta, jota seuraa lopullinen kerros, jossa on paksumpi sovellus, jotta voit lisätä draamaa yo-mamalle.

Tulos on havaittavissa, mutta ei cray (ei Spider ripsiä!), Creps-crossing ripset täyteys pohjalla.

Paljaat ripset

Kahden pidennyshakemuksen jälkeen ja yksi paksuus
Tämä tavara läpäisi myös äärimmäisen testin: se selviytyi itkemästä ja hikoilua samanaikaisesti. Kyllä, olin tyttö bawling pyörällä pyörivässä luokassa viime viikonloppuna, kun ohjaaja antoi Pep Puhelun, kun ilmainen putoaminen pelasi (myöhemmin hän kertoi, että se tapahtuu koko ajan).

Kiusallinen? Paljon varmasti, kyllä, mutta opin, että haute & naughty vedenpitävä ripsi ei hiutale, tahra, clump tai ärsyttää herkkiä silmiä, ei edes äärimmäisissä tilanteissa.

Ajattelen tätä hyvänä maanantaina Fri-Yay ripsiväri. Tule kuitenkin lauantaina, mutta yritän löytää paljon dramaattisempia, hyökkääjät, ei-vankia, iso-biggie-pienet ripset.

MAINOS

Suositellaan tytöille (ja pojille), jotka haluavat vedenpitävän kaavan Oamphin kanssa.

Hinta: 22 dollaria
Saatavuus: Pysyvät ja saatavana nyt Mac-laskurissa, myymälöissä ja verkossa
Makeup ja valitusblogi Arvosana: A-

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post