Oudot, joita haluan tehdä

Tarkoitan … Siellä on niin paljon asioita, samoin kuin useimmat heistä ovat typerä …

1. Käyttämällä kahta mukkia juomaan kahvia

Kun automaattinen lämpimämpi kahvinkeittimessani sulkeutuu samoin kuin kahvi ei ole niin kuuma kuin haluaisin sen olevan, napata kaksi mukia – yksi muki, että käytän mikroaaltouuni myös kahvin lämmittämiseksi Toisena “fancy-muki”, joka kaada kuumaa kahvia sekä juoda.

Nyt voin säästää askeleen sekä vain juoda suoraan ensimmäisestä muki … Mutta se on niin kuuma pitää kiinni, kun se tulee pois mikroaaltouunista, lol!

2. Oletetaan, että olen kissan paw-parazzi

Miksi saan niin paljon iloa ottamisesta peitelevistä valokuvista välilehdistä? Haluan piilottaa sohvan taakse tai kurkistaa kulmien ympärille kiinni hänestä, joka tekee jotain … tehdä jotain. Nykyään se on yleensä vain häntä napping (koska hän on vanha), mutta se on edelleen outoa hauskaa.

3. Publishing weirdo käsittelee kuvia, joilla ei ole mitään kontekstia

Me: stop publishing weird photos of yourself on the Interwebz without any type of context!

Myös minä:

4. Divvying up harjoitus leggingsit julkisen versus yksityisille

Erotan harjoitukseni housut kahteen luokkaan. Ensimmäinen: Leggingsit muodoltaan julkisesti, kuten HIIT-luokkaan, juoksevaivous, tarttumalla kahvia. He ovat yleensä korkealaatuisia, ei ole reikiä samoin kuin oikean koon.

Ollakseni rehellinen, minulla on vain neljä paria, jotka täyttävät nämä kriteerit.

Toinen luokka: henkilökohtaiset leggingsit. Nämä ovat leggingsit, joita käytetään yksinomaan talon ympärillä, haluavat ajaa juoksumatolla tai puhdistaa. Heillä on alempi midsection (niin, muffinin huippukaupunki), he ovat yleensä hieman niin paljon kuin röyhkeä (borderline obscene), tavallisesti reikiä ja / tai he ovat vastenmielinen väri tai tulostus.

Ei ole yllättävää, 80% minun leggings syksystä tähän luokkaan … Olen vaatimus vain KON Mari Sh * T pois heistä jo.

5. Lazy-tyttö smoothies

Aloitan esivalmisteisen mehun pohjan, lisää sitten tuoretta luoda mustikoita sekä pinaattia. Sitten piisan kaiken yhdessä ninjaani.

Kerro minulle, etten ole yksin tekemässä näitä asioita …

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

P.S. TGIF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Olisitko mieluummin viettää 90 dollaria kristillisestä louboutin huulipunasta tai 90 dollaria saadakseen paljon muita tuotteita?Olisitko mieluummin viettää 90 dollaria kristillisestä louboutin huulipunasta tai 90 dollaria saadakseen paljon muita tuotteita?

Oletko kuullut? Christian Louboutin esittelee uuden huulipunan linja Saks, samoin kuin jokainen huulipuna – kuten kussakin yhdellä putkella – on yhdeksänkymmentä freakin ‘dollareita. Omg! Tarkoitan, että saan ehdottomasti high-end, erityinen