Kun käytän näitä LUNE + ASTER-vitamiinia C + E huulikilpeelle, olen kapinallinen, taiteilija, editori ja jalkapallo äiti

Mikä on nimessä? Rebel, päätoimittaja, taiteilija ja jalkapallo äiti C + E Lip kiiltoja, Lune + Aster (18 dollaria kukin)
Connor Claire kuljettaa jalkapalloa kaikkialla. Kun pelaat ulkona, hän potkaisee sen ympäri ja ajaa sen jälkeen, kun nauraa koko ajan ja hymyilee silmänsä kanssa. Se on kaunein asia!

Tuleva maalivahti Team USA: lle?!
Mietin, että tämä tarkoittaa, että olen jalkapallo äiti nyt ja voi legit rock tämä kiiltävä Lune + Aster kutsutaan jalkapallo äiti?! Aion mennä “kyllä”.

MAINOS

Futismutsi

Jalkapallo äiti on peräisin C + E Lip Gloss Line leun + Aster, vegaani, paraben-vapaa linja myydään yksinomaan bluemercury. Rivillä on 17 sävyä, ja ne ovat 18 dollaria. Jalkapallo äiti on yksi niistä, mutta siellä on myös enkeli sijoittaja, visionääri, muutos ja toimitusjohtaja.

Emplowering tavaraa.

Kapinallinen
Tiedän, että se on pieni asia, mutta joskus saan hieman väsynyt kaikista “seksikäs” nimet, joita käytetään kauneudenhoitotuotteisiin. Se on vain … saamme sen jo. Seksuaalisuus myy, mutta voimmeko kokeilla jotain hieman erilaista muutosta? Olen vain sanoa … Haluaisin mieluummin, että tulevaisuuden 12-vuotias Connor Claire ei käytä kiiltoa kutsutaan seksikäs meow meow tai dominatrix tai bejeweled thong tai mitä tahansa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ehkä luen liikaa siihen, mikä olisi tyypillinen Karen-asia, varmasti.

OK, loppu RANT!

Joka tapauksessa, pidän näistä. He näyttävät ja tuntuvat Chanel Glossimeereilta, ja he ovat paksummat, kohtalaisen kosteuttavat kiilto, mutta jos sinulla on erittäin kuivia huulia, sinun on vielä kerrottava balmi alle.

Voin varmasti tuntea ne huulillani, mutta he eivät tunne tahmeaa tai raskasta. He myös kestävät hyvää aikaa. Saan noin kaksi ja puoli tuntia, ja pidän siitä, miten he makuvat ja haiseet vähän kuin vaniljapuuttelevat evästeet. OM NOM NOM!

Päätoimittaja
Jos pidät kohtalaisen pigmentoituneita, kiiltäviä kiiltoja, jotka eivät ole liian kiiltäviä, mielestäni sinun pitää ne myös.

Myös helmen kultainen persikan jalkapallo äiti, pidän myös kuuma vaaleanpunainen kapinallinen (“Syy olen kapinallinen), Purplish Pink Editor-in-Chief (joka rakastan!) Ja vaaleanpunainen korallitaiteilija.

Taiteilija
Onko kukaan elämässäsi syntymäpäivänä? Koska mielestäni nämä olisivat hienoja kuin lahjat. Haluan saada Besin gal-kaverini ja yrittäjäni ystäväni, joka juuri aloitti oman liiketoiminnan.

MAINOS

Tarkista seuraavalla kerralla, kun selaat bluemercuryä.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post