Rouge Bunny Rouge Masters of Texture: Kosmetiikka kokoelma Old World Fairy Tale

yllään Rouge Bunny Rouge Raw Garden Eyeshadow Paletti 086 Antigossa, rakastaa valot korostavat jauhetta 066 jumalatar, Alchemy Long Studing Brow Liner 088 Antimonia ja häikäisevä siip sävytetty luxe balm 091 napautta alaston
Oletko koskaan kohtaavat kosmeettisen brändin, joka on niin upea, niin jännittävästi enshrouded in mysteerissä, että melkein tuntuu maagiselta saadaksesi kätesi muutamiin tuotteisiin? Minulle Rouge Bunny Rouge on aina ollut tämä brändi.

Ehkä se on hämärät tuotenimet, vähäiset vaikeudet hankkimaan tuotteitaan (en ole varma, että esimerkiksi laskurit löytyvät esimerkiksi) ja haaveilevia värejä. Olen melkein aina tuntuu kuin lintujen pitäisi lakaista keittiötä ja punostaa hiukset, kun käytän Rouge Bunny Rouge kosmetiikkaa.

MAINOS

“Rouge Bunny Rouge on pohjimmiltaan brittiläinen – visio henkisen kauneuden, ainutlaatuinen neo-viktoriaaninen tyyli … [brändi on] myös tunnettu ihmeellisestä tarinankerrosta. Taikuuden elementit, whimsy ja mysteeri heijastuvat leikkisästi [The] -tuotteiden nimet. ” – Rouge Bunny Rouge

Hyvin varhain blogging-päivinä saadakseen poskea (ja voit kertoa, kuinka varhain valokuvauksena), onnistuin saamaan käteni upealla varjossa Abyssinian Catbirdissa ja rakkaussuhde alkoi. Joten se oli jännityksen rakkauden iski keiju-tarina heroine, jonka aloin pelata Rouge Bunny Rouge Masters tekstuuri Makeup Collection.

Salli lyhyt tauko, kun tämä meikki ja klassinen kirjallisuus rakastaja …

Rouge Bunny Rouge Masters of Texture Collection, suoraan pois sivuilta satu!
En voi ajatella enää hienoja pakattuja jauheita kuin Rouge Bunny Rougen tarjoamat. Victorian hattu laatikot muistuttavat merkittävän ja tyylikäs mustan ulkoisen pakkauksen, kannen poistaminen paljastaa painavan mustan kompaktin ja makean “RBR” monogramed jauhepullon.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

*pyörtyä*

Rouge Bunny Rouge’s Loves Light korostavat jauhetta (48 dollaria) ei ole keskimääräinen trendivetoinen valaistus. Hienoa hiottu siihen pisteeseen kuin pilvi, nämä kaunottaret luovat diafanisen, pikemminkin kuin ylikuormitus, hehku.

Brändissä kuvataan jauheen formulaatio koostuu “pallomaisista jauheista”, jotka “tuottavat epätavallisen täydellisen jauheen tasoitusominaisuuksilla.” Vaikka se tusi minua siirtämään pois efemeral-voikuvusta jauheen pinnalle, tulos oli hyvin tilapäisen kidutuksen arvoinen. Voisin totisesti maalata itseni pään varpaisiin 066 jumalatar (opaalinen vaaleanpunainen), ja 067 makeaa koskettaa (kultainen piikki keltainen) paria hyvin pilkkuja luumu sävyn värisävyllä.

Mitä tulee Raw Garden Shadow Palette (55 dollaria) 086 Antigossa, se on taideteos. Olen kokeillut monia matta varjoja minun kauneuden rakastajaksi, ja vaikka minulla on suosikkina, se ei ole tyypillisesti, että olen tämä vaikuttunut … ollakseni rehellinen, en edes muista viimeistä kertaa, kun kuulin “Oooh ! ” Selvityksen aikana, mutta Antigo toteutti juuri sen.

Tämä paletti on yhtä helppoa, koska se on välttämätöntä. Olen täysin ihastunut tekstuuri ja suosittelen tätä erityistä kappaletta kokoelmassa. Oletko neutraali varjo rakastaja? Sitten juokse, älä kävele.

Rouge Bunny Rouge Masters Texture Powders (vasemmalta oikealle): rakastaa valot korostavat jauhetta 066 jumalatar, raaka puutarha Eyeshadow paletti 086 Antigossa ja rakastaa valot korostavat jauhetta 067 makea koskettaa
Rouge Bunny Rouge rakastaa valot korostavat jauhetta 066 jumalatar
Rouge Bunny Rouge rakastaa valot korostavat jauhetta 067 makea koskettaa
Rouge Bunny Rouge Raw Garden Eyeshadow paletti 086 Antigossa
Rouge Bunny Rouge Masters of texture Powders (Left to Right): loves Lights Highlighting Powder 066 Goddess, 067 sweet to Touch, Raw garden Eyeshadow palette in 086 Antigo

Available in two shades, Rouge Bunny Rouge’s Alchemy Long-Lasting Brow Liners in 088 Antimony and 089 Troma don’t offer an immense variety of shades (blondes, red heads and raven-haired beauties will struggle to find a perfect match), but they do offer the opportunity to choose between warm and cool-toned brown. Pencils of this style with such a fine point of product are optimal for creating natural brow strokes, creating a “my brows but better” effect. I’ve been favoring 088 Antimony to pick up on the deeper hues in my auburn hair (as shown in the FOTD shots in this post).

Another long-time and much-beloved star of the Rouge Bunny Rouge line are their lip products. The dazzling Sip tinted Luxe Balms ($31) are another dreamy throwback to my early days as a beauty blogger in 2011 and 2012, when Rouge Bunny Rouge had burst forth on the scene and their lipsticks were wildly buzzed about. available in three shades, 091 Pinch of Nude, 092 SipVaaleanpunaiset ja 093 jälkeläiset Cerise, nämä tyyny Balms tuntuvat jonkin verran muistelemaan huulilla pehmustettuja vaahtokarkkeja. Kaava, kuten tämä on harvinaista, ja nämä balmit ovat uskomattoman mukavia kauneuskäytäntöä tällaisilla herkillä huulilla.

Rouge Bunny Rouge Alchemy Long Studing Brow Liner 088 Antimonia ja 089 Troma
Rouge Bunny Rouge häikäisevä SIP sävytetty Luxe Balms 093 paidat Cerise, 091 Pinch of Nude ja 092 Sip of Pink
Rouge Bunny Rouge Masters of Texture Cars ja huulet (vasemmalle oikealle): Alchemy Long Studing Brow Liner 089 Troma, 088 Antimoni, häikäisevä SIP sävytetty Luxe Balms 091 Pinch of Nude, 092 Sip of Pink ja 093 Spults of Cerise
Alas, vaikka se on smidge liian pimeä uskomattoman oikeudenmukaiseen ihon, olen uskomattoman vaikuttunut ihon sielun johdonmukaisuudesta. similar both in packaging and consistency to Giorgio Armani’s Maestro foundation, an oil-based formula that largely evaporates on the skin to leave behind pure pigment only, Rouge Bunny Rouge’s take blends like a dream and feels incredibly comfortable and is, dare I say, imperceptible Sovellettaessa. Saatavana vain kolmessa sävyessä, se on tarkoitettu hieman kameleonti ja sopii monenlaisiin ihonlyöntiin.

Alla olevassa reunassa asetin paksun pudotuksen perustaksi vasemmalle käsivarteeni ja sekoittui vähitellen kaltevuusmuodosuunnassa kohti oikealle. On syytä huomata, että sekoitin sormillani, ja huoman, että tämä on paras tapa tämän tyylin perustuksiin; Kuitenkin tiheä kabuki-tyyli tai dome-säätiön harja tekisi myös tempun.

Värin yhteensopimattomuudesta huolimatta käytin tätä säätiötä päivälle (paljon perheeni huolta) ympäri taloa testata pitkäikäisyyttä. Vaikka minulla on kuivaa ihoa ja ei voi puhua, miten ihon sielun putoaa säätiön olemus tekisi öljyisellä tai yhdistelmällä iholla, se kesti minulle koko 10 tuntia vaatimalla jauhetta tai blottausta.

Rouge Bunny Rouge Skin Soul Drops Foundation Essence 063 Lalla
Rouge Bunny Rouge Skin Soul Drops Foundation Essence 063 Lallan applikaattori (pudotustyyli)
Rouge Bunny Rouge Skin Soul Drops Foundation Essence 063 Lalla
Luonnollisesti, kun otetaan huomioon minun taipumus rakastua mihinkään ja kaikki meikki, joka on luonteeltaan kirjallinen ja hämärä, minun piti ottaa kaikki nämä tuotteet spin. Upea laatu kuin Rouge Bunny Rougen maine ehdottaa, jokainen tuntee unen ja hienot.

MAINOS

Olen kehittänyt erityisen pehmeän paikan rakkauden valot korostaja 066 jumalatar. Koska hehku, joka ei luo, ei ole yhtäkään kuin muut suosittuja korostelineita, huoman, että se pysyy kanssani paremmin koko päivän. Ja kuka voisi vastustaa häikäisevän SIP sävytetyn Luxe Balm: n flirttainen hehku 092 Sip of Pink? Ei todellakaan ole tämä tyttö.

Yllään Rouge Bunny Rouge Raw Garden Eyeshadow Paletti 086 Antigossa, rakastaa valot korostavat jauhetta 066 jumalatar, alkemia pitkäikäinen kulma linja 088 Antimonia ja häikäisevä SIP sävytetty luxe balm in 092 sip of pink
Yllään Rouge Bunny Rouge Raw Garden Eyeshadow paletti 086 Antigossa, rakastaa valot korostavat jauhetta 066 jumalatar, alkemia pitkäikäinen kulma linja 088 Antimonia ja häikäisevä siip sävytetty luxe balm in 093 paidat cerise
On vaikea tiivistää ajatuksiani tästä kattavasta kokoelmasta vain muutamiin sanoihin, ja tuskin jopa naarmuuntunut pinta! Salaperäinen ja korkealaatuinen, Rouge Bunny Rouge on todella arvoitus, joka on kääritty myytti, ja rakastan joka minuutti siitä.

Kaveri kapea kauneus ystäville, oletko yrittänyt Rouge Bunny Rouge? Mitkä ovat suosikki tuotteet? Mitä muuta minun pitäisi yrittää?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post