Mikä oli ollut Pre-BG Pieni Sephora Haul

Kirjoitin tämän viestin vähän ennen maanantaina Cirque du BG: tä, mutta halusin edelleen jakaa sen.

He (ja “he” viittaan interwebzin ihmisiin) sanovat, että kävely auttaa rohkaisemaan vauvoja poistua Le wown … joten otin mukavan, pitkään kävellä paikallisen Sephoran ympäri toista päivää.

LOL! Ei, vakavasti, tein kiertämään myymälän, menemästä ylös ja alas käytävät, saada työvoimaa aloittaa ja sai ystävällisiä kannustuksia tytöistä, jotka työskentelevät siellä.

MAINOS

Muutamia asioita on myös jotain salaperäisesti löytänyt tiensä kuumiksi pieniksi kädet. Oho!

Tartuin…

Elävä todiste Ihanteellinen hiustenpäivä Fresh Cut Split End Mender ($ 24): Tämän hoidon odotetaan tiivistävän ja paranevan jakautuvat päättyy, ja olen nähnyt muutamia jaettuja päät tänne ja siellä on luultavasti siksi, että se on ollut jonkin aikaa, koska minulla on ollut kampanja , and because I may or not be getting another one until May, I hope this helps!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Yves Saint Laurent Volupté Tint-in-Öljy Peach Me Love ($ 32): YSL: n pysyvältä linja. Kosteuttava kiiltävä huulen väri suspendoi kosteuttava hoitoöljy ja Oh! – Se on niin freaking hyvä. Miksi se vie minut niin kauan, että pääset tähän junaan? Haluan kaikki Teh Colors Best Meow!

Lancôme Dedicacs Vesitiivis High Definition Määritelmä (27,50 dollaria): osti tämän, koska se pitää käpertyä ja seisoo kyyneleitä. Pidän myös harjalla, koska se on laiha puoli ja helppo hallita.

Olen myös tarttunut tähän L’Occitane Sephora Perk (luulen, että se oli VIB 500 pistettä … tai ehkä se oli 550. En muista.) Shower-öljyn mini-meikkiä puhdistusöljy, ihoöljy, yksi suosikkini Voiteet ja söpö meikkipussi. Paksin juuri sen lääketieteelliseen laukkuun!

MAINOS

Tiedätkö myös, mitä juuri tajusin? Tajusin juuri, että seuraavan kerran menen Sephoralle, vauva tyttö luultavasti olla kanssani.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post