Kosteutta rakastava huulet rakastavat, kuten minä kaste: Laura Geller Beauty’s Uusi kuin minä kasvaa kosteuttava huulipuikon värikynät

, kuten Me Dew, Laura Geller Beauty
En voi odottaa huomenna!

Lauantaina on kiirehtiä sekä alkaa jo, koska olen menossa UTA: ta pelata meikkiä.

MAINOS

Joten innoissaan, niin innoissaan!

Hyvä ystäväni Marisol ja minulla on lounas / meikkipäivä. Ensinnäkin aiomme solua ruokaa, että Puerto Ricanin sijainti mainitsin (täytyy saada paistettuja plantain-pelimerkkejä!), Sitten Ultaan jälkeen.

Aion ehdottomasti tarkastaa Laura Gellerin uudet asiat. Olen kokeillut vain muutamia asioita – jotkut leivonnaiset luomivärit sekä nämä uudet kuin minä kasvaa kosteuttava huulipruiskuja – mutta pidän mitä olen yrittänyt. Hänen tavaransa muistuttaa minua Loracista, mikä on hieno asia muistuttaa, ya tietää? Se on aivan yhtä hyvin tyylikäs, vain riittävästi glamouria.

MAINOS

Jos sinulla on kuivia huulia, kuten minä, kannattaa kokeilla kuin minä kastella. He ovat kevyitä sekä valoa pigmentissä, mutta ne eivät ole kevyitä kosteudessa.

“Juicy menetelmä kuin huulet! Infusointi E-vitamiinilla, kuten minä kasteella on erittäin hydratiivinen, ilmastointikaava, jossa on ekstravagantti balm-muotoinen rakenne. Kiiltävä väri käyttää mukavasti – koskaan kuivaa tai tahmeaa! Tämä käytännöllinen pullea ei koskaan tarvitse teroitusta ja sopii täydellisesti kosketuksiin. ”
– ulta.com

Niitä tarjotaan nyt 16 dollaria kuusi sävyä – Lychee Glace, vesimeloni jäähdytin, violetti herukka, Dragon Fruit Sorbet, Cranberry Glaze sekä Plum Freeze – Ulta-myymälöissä sekä verkossa.

Vasemmalta: Violetti herukka, Lyscee Glace sekä Plum Freeze

Violetti herukka
Lychee Glace
Plum Freeze
Vasemmalta: Violetti herukka, LYCHEE Glace sekä Plum Freeze
Whee! Ei voi odottaa, ei voi odottaa, ei voi odottaa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post