China Glaze Choo-Choo choose You

I bought this in January as part of my NailPolishCanada order at the beginning of my month-long nail polish acquisition madness.

Kuinka voisin kieltäytyä kynsilakka, joka voi olla tai ei saa nimetä Simpsonin viitteen jälkeen?

Tämä sävy oli osa China Glaze Fall 2014 Kaikki Aboard Collection:

Väri on todella ainutlaatuinen kokoelmassani. Kuvailisin sitä indigo-pohjana metallinen pronssi / vihreä muutos … Se ei ole pelkästään kaksohoito, se on triochrome!

Täällä se on päivänvalossa, näyttää indigo-pohjalta voimakkaammin:

Sisävalaistuksessa puolalainen näyttää lähinnä pronssia, mutta vihreä muutos tulee ulos riippuen siitä, miten valo osuu:

Puolan laatu on huippuluokkaa; Se koskee helposti 2 takkia täyden värin läpikuulta. Kuten useimmissa Kiinassa lasi kiillottaa, kokenut mitään hakettua vähintään 5 päivää.

Pieni pettymys siitä, että triochrome-y-siirtyminen ei ole yhtä ilmeinen kynnet kuin pullossa, mutta se on edelleen erittäin kiehtova kynnet.

Tämä kiillotettu julkaistiin vuonna 2014, mutta edelleen helposti saatavilla online-jälleenmyyjiltä. Onko sinulla tämä kiillotus? Mikä on suosikkivärisi siirtämällä kiillotusta?

Jaa tämä:
Jaa

Napsauta Lähetä tämä ystävälle (avautuu uudessa ikkunassa)
7 Klikkaa jakaa Pinterest (avautuu uudessa ikkunassa) 7

Klikkaa jakaa Twitter (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Tumblr (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Reddit (avautuu uudessa ikkunassa)

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Nailpolishcanada järjestyksessä kehotti pääasiassa yhdellä kynsilakka: China Glaze Choo-Choo Valitse syksyltä 2014 kaikki kyyti kokoelma. Olin selaamassa kynsilakka-blogeja, jotka katsovat vanhempia kynsien puolalaisia ​​kokoelmia ja tulivat siihen. Olen pääasiassa halunnut sen värille, mutta … osa minua …
20. tammikuuta 2016 “kauneus”

China Glaze hot FlashI’m in a bit of a nail polish rut – can you believe that last week I only wore Orly Nailtrition on my nails and called it a day? Ei kynsilakkaa koko viikon ajan! : O Tämä kiillotus on se, jota käytin tämän risteilyn aikana …
19. lokakuuta 2016 “kauneus”

Kiina Glaze Let’s Jami aina hyödyntää lyhyen työviikkoa käyttää jotain hieman “rohkea”, niin viime viikolla käytin Kiina Glaze Let’s hill: Otin tämän takaisin takaisin toukokuussa – tämä on osa Lite-Brike-kokoelma Olin niin innoissaan, ja olin niin …
13. syyskuuta 2016 “kauneus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post