Meikki ja valittavat blogi maanantaina kysely, vol. 550

Joten … Mikä on maanantai-kysely?

Erinomainen kysymys! Se ei toisin kuin sen nimi, todellinen kysely, kuten pikku klikkauspainikkeilla. Se on vain luettelo viidestä paljon enemmän tai vähemmän satunnaisia ​​kysymyksiä, joita olen lähettänyt tähän blogiin joka maanantai aamuna aiempiin neljänneksen vuosien ajan (vuodesta 2007). Rakastan lukemista vastauksiasi, ja se auttaa minua saamaan viikoni hyvää alkua. ?

1. Hyväksytty loma pajamaan koko perheelle: söpö tai cheesy?

Cuuuuute – varsinkin jos perheesi vie paljon kuvia kuin minun tekee. Lisäksi, jos aiot “mennä sinne”, mene koko matkan, mies! Käytä PJ: itä kaikkein häikäilemättömin painalluksella, mutta kiitos – perheen henkilön tähden, jolla on virtsarakon herneen koko (minua) – älä saa yhdeltä, koska he ovat virtsarakon pita -Challenged.

2. Kuinka tyypillisesti sinä menet mukaan julkisesti?

Ei useinkaan. Ollenkaan. Minulla on neljä sanaa sinulle: helvetti ei. En tarvitse niitä asioita flapping ympärillä ja puhaltaa tuulessa, kun pääsen saamaan laatikon kissanruokaa (joka on aina ulottumattomissa) korkeimmalla hyllyllä. Plus, onneani, zombie-hyökkäys luultavasti alkanut, kun olin poissa talosta, joten olisin jumissa apokalypsillä ilman rintaliivit … mikä olisi kauheaa.

MAINOS

3. Mikä on paras katkaisu laulu?

Näyttää siltä, ​​että olen ollut naimisissa, kun otetaan huomioon, että mesozoic aikakausi, mutta takaisin päivässä Jen ja minä bump fi vogue on antamassa sitä, käänny se löysällä lapsen vaurioitumisen aikana.

4. Kuvaile viimeisintä valokuvaa, jonka otit puhelimeen.

Haluaisin, jos voisin … katso kuva tämän viestin yläosassa?

5. Paras / pahin kiitospäivän ruokalaji?

Onko sellainen asia kuin pahin kiitospäivän ruokalaji? Minä melko paljon syödä kaikkea yhtä suurella innostuksella, mutta jos olen pakko valita, niin kai minun valinta “parhaiten” olisi perunamuusi ja kastike (teh carbs!), Ja valintani “pahin” olisi Generic Store-ostetun salaatin lame-o-pussit.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Pöydällä on aina ainakin yksi pöydässä (miksi?) Kukaan ei kosketa.

Onko siellä välipala …

Se vie sinut takaisin lapsuudelle? Minulle se on kuivattuja Mangoja, minkä vuoksi minun piti pysähtyä tungosta Costco-käytävän keskellä ottamaan kuvan näytöstä tämän viestin yläosassa.

Kun olin todella vähän, ainoa kerta, kun olen koskaan saanut kuivatut mangot, kun sukulaiset toivat heidät Filippiineiltä, ​​joten sain heidät vain kerran tai kahdesti vuodessa, mutta nyt voit saada ne irtotavarana Costco, joka puhaltaa mieleni .

En todellakaan saanut yhtä Costco-pussista, koska en tällä hetkellä tarvitse valtavaa irtokokoista pussia kuivattuja mangoja elämässäni, lol! He ovat yleensä jätteisiä laukkuja vastustamaton hedelmäinen-hyvyys karkkia.

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

MAINOS

Karen

P.S. kysymystuokio! Täällä he kopioivat / liitä vastauksiin kommentissa. jutellaan pian.

1. Hyväksytty loma pajamaan koko perheelle: söpö tai cheesy?
2. Kuinka tyypillisesti sinä menet mukaan julkisesti?
3. Mikä on paras katkaisu laulu?
4. Kuvaile viimeisintä valokuvaa, jonka otit puhelimeen.
5. Paras / pahin kiitospäivän ruokalaji?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post