Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki sekä kauneus blog maskot, vol. 691

Ilmastonmuutos on todellinen, sekä kielekkeet kissan teollisuuden, LLC tekee jotain siitä.

Se on tyypillinen väärinkäsitys siitä, että Elon Muskin SpaceX edelläkävijä Vtoli (vertikaalinen lentoonlähtö sekä laskeutuminen) raketti innovaatio Falcon 9: n kanssa, mutta se oli todella välilehtiä, jotka tulivat alkuperäisen idean kanssa.

MAINOS

Kehitimme prototyypin suoraan viraston edessä samoin kuin esitteli sen.

NASA oli niin vaikuttunut, että he myönsivät välilehtiä kunniaksin astrofysiikan PhD: llä.

Ruusu

Kun Rosie otti hallinnon yhtiön uudeksi talousjohtajaksi (Chief Feline Officer) kaksi vuotta sitten, hän toi rikkauksia tieteellisestä ja tekniikan osaamisesta hänen kanssaan, koska hän oli omassa oikeudessaan.

Hänen tutkimustutkimuksensa ilmastomuutoksesta ohjasi hänet hämmästyttävään löytöön. Ihmiset ja kissat eivät ole ainoa vaarassa ilmastonmuutoksesta. Kalkkunat ovat myös! – sekä nopeammin tai myöhemmin, joka päättyy valtavan kysymyksen kissoisille.

Rosie ymmärsi, että hän joutui tekemään jotain siitä, joten hän kehitti välilehtien raketti-innovaatiota tyyliin avaruusalus, joka pystyy lähettämään suuria luimat kalkkunoita avaruuteen. Tällä tavoin, vaikka maa tulee olemaan epämiellyttäväksi, kalkkunat tekevät sen Marsilla, samoin kuin nälkäiset kissat ovat edelleen jotain katsomaan eteenpäin.

Suunnitelma on edelleen lihaksi, mutta tässä on Gist: Rosie johtama kissat lähettävät 500 Turkki Vapaaehtoisia Marsille. Siellä he työskentelevät yhdessä Terraformille Marsin ympäristö sekä kehittää kestävää Turkkiyhteisöä.

Se on vahva idea!

MAINOS

Toivottavasti se toimii.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post