7 menetelmää voittaa $ 50 EGIFT-kortti Sephora! (Päättyy maanantaina)

Elokuvan yö Recap perjantaina, elo 23, 2013. Ensinnäkin tärkeät tiedot. Käytin hyötyä Dallas (näyttää fantastiselta Tan), Nars sävytetty kosteusvoide (Combo of St. Moritz sekä Kuuba) Tiimalasin ympäröivä jauhe himmeneellä, popbeauty pullea poutissa Fuchsia Freesiassa sekä Shimmery Tapepe kansi mustalla kissan kanssa silmälevy.

Seuraavaksi elokuva, Elysium. No, se olisi voinut olla hyvä … mutta se meni alas run-of-the-myllyn toiminnan kankaan reikään. Konsepti – valtava utopistisen alueen asema, jossa kaikki maailman rikkaimmat ihmiset ovat ylellisyyttä, immuuni sairauteen sekä haluavat mitään, kun maa on saastunut, ylikuormitettu ja köyhtynyt tuntuu melko mielenkiintoiselta, eikö?

MAINOS

Kuulostaa hyväksi Sci-Fi: stä, samoin kuin se olisi voinut kuitenkin olla, samurai miekat tulevat ulos, samoin kuin Matt Damon poimii konekivääri sekä bam! – Nonstop Action -elokuva.

Pidin siitä … mutta halusin pitää siitä!

Noh.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Muissa uutisissa olet kasvanut ja loistaa tänään? Aion, heti heti kun saan kahvia minussa. Voi, ihana nektari jumalista, tarkalleen, miten katson eteenpäin aamupuhelimemme …

Onnea tällä viikonloppuna lahja. Pöydällä on 50 dollaria Sephora EGIFT -kortti, samoin kuin tällä viikolla se sulkeutuu maanantaina sunnuntaisin sijaan, koska olin hieman myöhässä aloittaa.

Keskustele pian. Ehkä näen sinut Twitterissä tai Facebookissa tänään.

Yksi (1) Sephora EGIFT-kortti, joka sisältää 50 dollaria lähetetty mestari sähköpostitse (kansainväliset lukijat, voit valita 50 dollaria lähettämällä PayPalin sijaan).

Syötä käyttämällä alla olevaa RaffleCopter-widgetia alla.

Avoinna USA: lle ja maailmanlaajuisille lukijoille.

Sinun täytyy olla 18 tai vanhempi mennä (tai muuten aikuinen perustuu alueellisiin lakeihin).

Kommenttisi voi olla noin mitään, mutta täällä on muutamia käsitteitä, jos olet juuttunut: haluamasi peitevoide / värikortti? Oletko koskaan ostanut meikki eBay ennen? Kuuletko mihin tahansa kauneuden tuotteen jäsenyyspalvelut, kuten Birchbox? Mikä on mielenkiintoisin asia, jonka olet järjestänyt tänä viikonloppuna? Oletko mennyt minkäänlaiseen häätyyppiin tänä vuonna? Mikä on erittäin edullinen T-paita? – Saat kuvan.

Voit mennä niin paljon kuin seitsemän tapaa parantaa voiton mahdollisuuksiasi.

Giveaway päättyy maanantaina 26. elokuuta 2013 klo 11:59 (Tyynenmeren aika).

Täydelliset termit sekä olosuhteet tarjotaan widgetissä.

MAINOS

Rafflecopter giveaway

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

SilmävarastoSilmävarasto

Tässä on äiti. Olen maininnut monta kertaa, että minulla on paljon silmävarjoja – yli 600 – se on kaikkein runsaan meikkiluokitus, jota omistan. Olen aivan kuten silmien varjot sekä se