Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki sekä charm blog maskot, vol. 399

Rakas hyvät ystävät sekä Felines,

On aika pakata jäähdytin samoin kuin aurinkovoidetta, koska menemme rannalle!

MAINOS

Oikeastaan ​​olet menossa rannalle. Tulen menen rannalle kotiin Ibiza, Miami sekä Waikiki. Pysäytä, jos pysyt Kahalassa, South Beachissa tai Cannesissa.

En voi varmuutta rentouttavaksi, koska paparazzi noudattaa minua kaikkialla … Jotkut tunnetut kissat teeskentelevät, että he eivät pidä siitä, että heidän valokuvansa otettu, mutta tiedät, en aio valehdella – pidän siitä . Se tarjoaa minulle mahdollisuuden näyttää My Shape Bod, joka muuten olen työskennellyt viime kuussa ja puolessa.

Tarkoitan, että ymmärrät, että olen aina valmis näyttämään nämä käyrät, mutta haluan olla ylimääräinen valmiina, jotta se olisi kesäkuuhun mennessä. Minulle annettiin tämä ihanteellinen elin syystä, samoin kuin minun vastuulla on jakaa se maailman kanssa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Olen kouluttanut tiukasti saada tum, minun bum ja minun häntä rannalla valmis, samoin kuin koska olen leikkaava reuna Kitty, en valitse vanhan koulun harjoituksia. Olen palkannut eniten – henkilökohtaisia ​​henkilökohtaisia ​​kunto-opettajia liiketoiminnassa. Yksi niistä, tämä mies nimeltä Teddy, toimii Stephen Curryin kanssa.

Kyllä, kultaisten sotureiden Stephen Curry. Itse asiassa Stephen esitteli minut hänelle.

Teemme asioita, kuten portaat harjoittelua, jossa minä jahdatan mieluummin hittui pallon ylöspäin. Se hieno säveltää nopeasti twitch lihasmassan kuidut sekä todella saa sydämeni pumppauksen.

Samoin teemme paljon ostaa laukkukoulutusta, jossa poistuin samoin kuin ostokassit. Ne todella saavat sykkeen.

Se ei ole kaikki ulkonäkö. Keskitymme Paw-Silmien koordinointiin hyödyntäen rekvisiitta ja aito elämä ulkopuolella tilanteissa, koska tiedät, ranta ei ole hoidettu ympäristö. Sinun on ymmärrettävä tarkalleen, miten kehosi reagoi eri maastoon sekä olosuhteisiin. Loppujen lopuksi Waikikissa poseeraa ei ole mitään kuin Cannesin poseeraa.

MAINOS

Joten kyllä, olen melko paljon valmis näyttämään kuulijani ansaitut tulokset. Jos ilmenee, että näet minut joskus rannalla, toivon, että keksit sekä valtion Hei. Otamme itsellesi täydellisen.

Surf’s Up!

Välilehdet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post