Helposti corral crazy hiukset sekä pitkät kerrokset sijaintiin tämän askel askeleelta synteettisen Bob Hair Tutorial

Ei ole väliä kuinka monta mystisiä lauluja ja tansseja, joita teen, riippumatta siitä, että se tapahtuu, On joitain asioita, joita en vain voi hallita …

Kuten sää, tai välilehdet (miksi lurvies sekä kierrosaika on aina oltava hänen termeissään ja ei koskaan minun?) Tai häikäilemätöntä ajaa suuria määriä nutellaa tai ajan kuluttua tai ajan kulumista Mop hiukset, jotka juhlivat tällä hetkellä pääni kuin se on 1999.

MAINOS

Joo, hiukseni ylimääräinen cray tällä hetkellä, koska olen myöhässä kauneuden salongin vierailulle. Kerrokset laskevat kerroksen oikein, juureni ovat, “Oh, Hai, Lady!” samoin kuin olosuhteet minun bangs? – Älä edes mennä sinne.

Minun täytyy turvautua hiusten huijauksiin sekä naamioita saada mane-näyttämäsi puolialueella, samoin kuin yksi tekniikka, jonka olen rakastava viime aikoina, on vähän jotain haluan soittaa: “Synteettinen Bob”.

Sain käsitteen samankaltaisesta kampauksesta Taylor Swift käytti jonkin aikaa takaisin. En voi pitää mielessä täsmällisesti missä tai kun muistan kuitenkin, että hänen hiukset olivat pitkiä tuolloin, samoin kuin se ilmestyi kuin hän oli tukossa sen alapuolella, käytännössä kuin olkapään pituinen ROP.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Olen käyttänyt minua tällä menetelmällä viikonloppuisin, koska se on vain niin yksinkertaista, jotta hiukset on mahdollista.

Jos sinulla on pitkät, leukapituiset kerrokset tai sivupyyhkäiset iskut, jotka kehystävät kasvosi tai jos haluat vain lyhyemmän “, ei kuitenkaan halua pilkkoa kaikki hiukset, se on yksinkertaista kuin voi olla yrityksen arvoinen.

Ensinnäkin aloin keräämällä hiukset löysäksi, matalan poniksi sekä suojella sitä elastisella.

Sitten, samoin kuin tämä on maaginen temppu synteettiselle ROP: lle, minä työntää löysä poni hiusteni alla kaulaan …

… ja suojeli poninhänsä loppuun useita Bobby Pins.

Kun olen valmis, näyttää siltä kuin Bob!

Nyt, kuten päivä käyttää, synteettinen Bob on taipumus tulla hitaasti, mutta pidän siitä. Kappaleet ympärilläni on löysää sekä kehystä kasvoni, mikä tarjoaa sen pehmeän, just-rullattuun vuoteeseen, jota rakastan. Kuitenkin, jos haluat synteettisen ROP: n katsomaan Nieateria, sinun tarvitsee vain olla vain tuck, samoin kuin löysät palat, kun ne syksynä.

Joulu on tämän vuoden alkupuolella, Hei!

No, elämäni täydellinen!

Soooooo, viime yönä huomasin, että entinen meikki artistin / näyttelijä / säiliö top innostunut Jeremy Renner pitää lauantai-iltana verkossa tänä viikonloppuna, samoin kuin minun täytyy ilmoittaa siitä käsivarret, käsivarret, aseet, aseet!

En voi odottaa.

Olen vedonlyönti, että se on käytännöllisesti katsoen legendaarinen, koska näin menimme katsomaan karkkeja sekä täytetty tumumme, jossa on räikeä määrä maitokasvittelua.

MAINOS

Kiitos, Heidi, tarjota minulle päätä.

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post