Kokeile liittää nestemäistä luomiväriä nestemäisellä eyelinerillä paljon bang teidän meikkiä, ja keskustella harrastuksista!

Hei siellä!
Hyvää huomenta ystävä! Olen edelleen nestemäisessä luomivärissä. Käytän harvinaista kauneutta, joka pysyy haavoittuvassa nestemäisessä luomivärissä lähes neutraalissa ja kliinisissä melko helposti vuoraus ruskeana. Tämä on uusi suosikki tapa saada paljon bang minua meikkiä – nestemäistä luomiväristä ja nestemäistä liner combo. Se ei ole liian hauskaa ja sen lopussa, tunnen hyvin koon, varsinkin kun teen monokromaattisen meikki näyttää edellä kuvatulta.

Makeup kulunut tässä ilmeessä

Silmät: Harvinainen kauneus nestemäinen luomiväri lähes luonnollisessa, Clinique melko helppo liner ruskea, Laura Mercier kaviaari ripsiväri (sivuilmoitus: En rakasta tätä niin paljon kuin tapana), Chanel poika kulmakynä lyijykynä syvä ruskea

Base: Laura Mercier sävytetty kosteusvoide vehnän, Mac mineralisoida SkinFinish Natural in Medical Golden, Tiimalsut verhot retusoivat nestettä hiekka ja harvinainen kauneus punastua lähes aprikoosin

Lip: Mac Powder Kiss nestemäinen lipcolour hieman temed

Muista muutama viikko sitten, kun puhuimme harrastuksista? Olen ajatellut paljon keskusteluista, joita meillä oli kommenteissa, ja olen päättänyt aloittaa hitaasti ja ottaa sen helposti. Luonnollinen kaltevuus on hypätä haastavaan harrastukseen, kuten kalliokiipeilyyn tai uuden kielen oppimiseen, mutta koska tämä on vuosi, aion hoitaa itseäni erittäin lempeästi ja TLC: llä (se on minun suunnitelmani ja minä tarttuu siihen! ), Olen päättänyt tehdä jotain erilaista.

MAINOS

Kaikki harrastukset, joita tutkin, on oltava yksinkertaisia, helppoja ja hauskoja. Tässä mitä sain tähän mennessä:

Lukeminen puhtaasti iloksi.

Olen aina rakastanut lukea, mutta sitten jotenkin matkan varrella sain ajatuksen siitä, että jos luin kirjan, minun piti tarkistaa sitä täällä MBB: ssä tai sosiaalisen median tekemiseksi sen arvoiseksi. Aion mennä. Jos rakastan jotain ja haluan puhua, varmasti, teen sen. Ei kuitenkaan painetta.

Hauskaa, hauskaa, hauskaa
Kuunnella podcasteja.

Tarkoitan, onko tämä jopa harrastus? En tiedä, mutta haluan tehdä sen, ja voin kuunnella, kun kävelen, tekemällä hiukset tai astiat. Nykyinen suosikki podcast on NPR Life Kit. Pidän siitä, että näyttelyt ovat 20 minuuttia tai vähemmän ja miten aina oppia jotain mielenkiintoista tai uutta. Viime aikoina kuuntelin yhtä, mitä tehdä, jos autosi saa kiinni Flash Flood!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kävely.

Joskus kuuntelen podcastia, joskus nautin vain äänien ympärillä ulkona.

Mennään kävelylle!
Olen myös äskettäin ostanut aikuisen värikirjan! Asetin hälytyksen muistuttamaan itseäni tekemään sitä pari päivää, vaikka se olisi vain 10 minuuttia.

Mielestäni lopulta minulla on enemmän aikaa ja enemmän energiaa avata itseni harrastuksiin, jotka työntävät minua enemmän. Nyt mielestäni tämä on hyvä alku.

Oletko ottanut uusia harrastuksia äskettäin? Or would you like to talk about a hobby that you do and love? Please let me know in the comments. I think it’s interesting and also very important that we do things solely just for us, and I’m going to make that a priority this year.

MAINOS

I hope you’re having a super Wednesday!

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post