Hyvää joulua

Hyvää huomenta, makea ystäväni. Hyvää joulua Union Citystä, Kaliforniasta. Toivon, että saan ruokaa vatsaan muutamassa minuutissa, mutta toivoni sinulle, muuta kuin sinä olet ruokaa vammassa tällä hetkellä, on, että sinusta tuntuu rakastetusta, pilaantuneesta, turvallisesta, ihastumisesta ja kaikista niistä Hyviä asioita, jotka tulevat tällainen erityinen loma. Ja toivon, että sinulla ei ole huulipunaa hampaita, koska se ei ole koskaan hauskaa.

Mitä sinä teet? Oletko avannut vielä? Se on vielä varhain aamulla täällä vanhempieni talossa, enkä ole edes lähtenyt makuuhuoneesta, mutta halusin sanoa hei ennen kuin menen. Välilehdet oli ystävällinen antaa minulle vapaapäivä.

MAINOS

Odotan innolla tämän elämäni seuraavan luvun kanssasi, koska miehet ovat kuin sisaret ja aunties, jota en koskaan ollut. Pidätte aina kättäni ja opastaa minua ja näytä minulle kaikki asiat, joita minulla ei ollut aavistustakaan, kuten olla äiti lapsi, joka pian kasvaa vauvaksi, joka pian kasvaa (toivottavasti) todella hyvä lapsi, joka ei koskaan puhu Takaisin ja aina sanoo: “Kyllä, äiti. Olet niin oikein, äiti “, mutta kuka olen huijaa? Tiedän, että se ei tapahdu.

Mutta kiitän teitä kaikesta tietämyksestäsi, ystävällisyydestäsi ja makeudestasi tänä vuonna. Arvostan sitä joka päivä.

MAINOS

Hyvää joulua, tai, kuten välilehdet sanovat: “Meowy joulu”. Rakastan sinua kuuhun ja takaisin.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen (ja välilehdet ja vauvan tyttö)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post