Olá, Brilhante! Esà © e Lauder Brasil Dream Collection, Macy’s Special

Oletko koskaan uneksia mustana sekä valkoinen? Ilmeisesti muutamat meistä tekevät. Unelmani ovat aina värit, yleensä eloisa väri, mutta uskon mustavalkoisen unelman elokuvassa Noir-tyyliin olisi Hella Cool.

Methinks Joku esà © e Lauder oli ehdottomasti haaveillut värillä, kun he toivat Brasil Dream Collection Life (saatavana nyt pelkästään Macy’si). Brasilian unelmani ovat yleensä pavut ja riisiä (mmm …), mutta hei, olen alas kirkkaalla punastuneilla, kiiltoilla, huulipunoilla sekä kynsilakkauksissa tässä kokoelmassa.

MAINOS

Entä hajusteet unelmiesi? Oletko koskaan noussut hengitykseen tuoreen paistetun leivän tuoksukseen, kumppanisi hajuvesi / Köln tai suolainen meri? Kokoelmassa on myös tuoksu, jota kutsutaan Brasil Dream, jota en ole nähnyt tai nosti Milanon lähtien vuonna 2010.

Jos et ole vielä kokeillut puhdasta väriä vielä, anna “Em pyyhkäisemällä, kun voit. Uskon, että he ovat hienoja! Super pigmentoitu, samoin kuin pannut ovat valtavia.

1) Pure Color Nail Lacquer puhtaalla punaisella ($ 19); Pure väri kristalli huulipunat 2) Red Tango, 3) Barcelona kasvoi sekä 4) Berry Fizz (25 dollaria kukin); Pure väri kiiltävä 5) tähti Ruby, 6) RACY vadelma sekä 7) vastustamaton vaaleanpunainen (22,50 dollaria kukin); Pure väri räjähtävät 8) tuhma, 9) sireeni ja 10) peloton (28 dollaria kukin)

Haluaisin nähdä Brasilian yhden näistä päivistä, mutta nyt Macy on tehtävä. Brasil Dream Collection tarjotaan nyt pelkästään Macyin myymälöissä sekä MacYS.comissa.

MAINOS

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

P.S. TGIF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Äskettäin muotoiltu Rouge Bunny Rouge Witchery Mallinnus ripsiväri keskiyöllä heittää sen oikeinkirjoituksen jopa littlest ripsienÄskettäin muotoiltu Rouge Bunny Rouge Witchery Mallinnus ripsiväri keskiyöllä heittää sen oikeinkirjoituksen jopa littlest ripsien

Rouge Bunny Rouge Witchery mallinnus ripsiväri keskiyöllä Olen aina alas meikki taikuutta. (Joku siirtää kultaseni Wewt.) Rouge Bunny Rouge Witchery Mallinnus ripsiväri (29 dollaria) lehdet ripset niin määritelty, erotettu ja