Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki ja charm blog maskot, vol. 252

Hyvä Tabby on kirjoitettu välilehtien kissa, usein pidetään “maailman ensimmäinen plus-kokoinen kitty supermodel”. Perustettu vuoden 2012 puolivälissä.

Perustellusti mustasukkainen?

Hyvä Tabby: Kun nautit eläinten planeetalla sohvalla minun avustajan kanssa viime yönä, tarttui ulkoasun siitä, mikä näytti pörröisestä hännästä yrityksen myöntämän iPadin näytöllä.

Minun avustajani, Pam, ilmestyy huomaa sivuelineni silmäyksestäni, kääntyi pois näytöstä pois minusta, jossa kohta I forignoitu häiritsee intensiivisesti minun sisäinen reisi (tiedät miten se on).

MAINOS

Kun Pam nousi sohvalla, valmistautumaan iltapäivän snacks, minä pyyhkäisimme käpälän yli iPadin näytön, tuli koodin avataksesi sen ja näki, mitä hän oli lukenut – koiran adoptiopaikka kaupungin paikalliselle suojaan.

Melko rehellisesti, tabby, olin järkyttynyt ja järkyttynyt. Huolimatta siitä, että hän on suojaa kitty itse, olen hyvin selkeästi kertonut Pam, kun palkkin hänet, että tarvitsin hänen jakamattoman huomionsa. Kerroin nimenomaisesti hänelle, että tarvitsin avustajaa, joka voisi sitoutua yhteen kissalle.

Tämä on haastavaa, koska PAM on ollut poikkeuksellinen avustaja, ja olen ollut erittäin tyytyväinen järjestelyyn. Kun kohtarin hänet siitä, hän nauroi ja luovutti minulle herkullisen.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Hoito!

Tabby, yritän olla järkevä täällä, mutta aina kun ajattelen PAM harkitsee muita työnantajia, lenin kateelliseksi raivoksi. Olen ylikuormitus?

– Diva Detroitissa

Hyvä Diva: Ymmärrän huolenne. I pannaan samanlaisen järjestelyn avustajani kanssa.

Mutta katsokaa tämä: Onko PAM aina käsitelty tarpeisiisi? Onko hän mennyt edellä ja sen ulkopuolelle? Jos näin on, niin ehkä hän oli vain web surfing.

Etkö ole koskaan katsonut asioita, joita et aio tuoda kotiin? ikkunashoppailu? En voi kertoa, kuinka monta tuntia olen käyttänyt Chanel-verkkosivuston selaamista, täyttämällä ostoskorin Chanel-merkkituotteilla, tietäen, että täydellinen, etten tee ostopäivää.

Seuraan avustajani Internet-käyttöä ja olen tarttunut ottamaan vastaan ​​kissan adoptiokohteet useita kertoja. Kun se tapahtuu, kiivetän rintaansa, rev ylös purr kone ja näytä hänelle kuka on pomo.

Nyt en voi puhua PAM: lle, mutta kannattaa lykätä mitään kurinpidollisia toimia nyt. Pidättäytyä tekemästä polven ing-päätöstä. Ole valppaana, mutta panostan laukun kissan vihreitä, että olet vain hieno.

Onko keski-ikä liian myöhään ammatin muutoksesta?

Hyvä Tabby: Olen 8-vuotias kissa, kun otetaan huomioon keskitason ammattilainen.

Olen työskennellyt turvallisuutta ja turvallisuutta koko elämäni, mutta nyt ajattelen jahtaa unelmiani tulossa Amerikan seuraavaksi Kitty-malliksi.

En pelkää väkijoukkoja ja ilahduttaa. Mitä mieltä sinä olet? pitäisi valita sen, kun otetaan huomioon edistyneitä vuosia?

– Senior Superstar San Diegossa

Hyvä vanhempi Superstar: Bravo! Sitoudani rohkeutta ja seikkailun tunnetta. Mielestäni se on loistava idea. Ehdotan osallistua valun puheluihin alueellasi testata vesien.

Vaikka kypsä Kitty mallinnusmarkkinat ovat kapea niche, on melko mahdollista saada onnistunut ura. Jos et yritä, et koskaan tiedä. Toivotan sinulle onnea!

Yksityisyyttä?

Hyvä Tabby: Assiant, George, ei ole täysin mitään yksityisyydeni. Hän katsoo tarve jakaa kaikki toiminnot kaikkien tuttavien ja yritysten yhteistyökumppaneiden, mukaan lukien hänen kirjansa ja hänen lukuisten Facebook-ystäviensä jäsenet.

George jopa artikkeleita kuvia minusta verkkosivuillaan, ja jotkut ovat melko kiusallisia (kuten kun olen hoidettu tai nukkua). Joissakin tapauksissa hän jopa tweetit!

Aina kun yritän puhua hänelle siitä, hän kutsuu minua typeräksi.

Mielestäni tarvitsen paljon enemmän yksityisyyttä kuin muut kissat, mutta en usko, että on parasta kertoa kaikille planeetalle, kun minulla on vatsaongelmia! Mitä voin tehdä, tabby? Miten voin tehdä tämän pysäkin?

– Yksityinen Petaluma

Hyvä yksityinen: Sinun avustaja voi lähettää nämä kuvat teistä, koska hän on ylpeä.

Minusta se on tyypillisesti tapaus, mutta sinulla on vielä paras elää elämän ulkopuolella.

Voit välittää tämän Georgein, voit yrittää tehdä itsesi vähemmän saatavilla. Piilota kaapit, laatikot ja sängyn alla. Minun pitäisi kuitenkin kertoa teille, että piilottaminen voi aiheuttaa yksinäisen elämän. Tiedän lukuisia kissoja, jotka haluaisivat olla niin ihailemaan ja kunnioittaisivat heidän avustajat.

Miksi he eivät voi leikata sitä?

Hyvä Tabby: Milloin kissa – ystävällinen yhtäkkiä päättää, että leijona leikkaukset olivat “tyylikäs”?

Ymmärrän parranajojen purkaminen turkista lääketieteellisiin tarkoituksiin, mutta kävellä kaiken vain roikkuvan näin, paitsi pieniä turkista päätäsi, tassut ja hännän ehdotus, tuntuu väärältä ja absurdista minulle. Kerro maailman kissojaLopeta parranajojensa!

– huolestunut Portlandissa

Hyvä huolestunut: Haluan itseäni muoti eteenpäin kissan, ja näen, miksi löydät tämän häiritsevän. Lion leikkaukset voivat näyttää hieman kyseenalaisilta kissoista.

Joissakin tapauksissa se toimii kuitenkin! Kissat siunattu pehmulla, pörröiset takit voivat myös tehdä työtä, eikö?

Tum fetissi?

Hyvä Tabby: Tapasin kissa äskettäin – söpö kaveri – mutta asia on, pidän todella hänen tum. Kuten, todella, todella pitää siitä jostain syystä.

Se vain roikkuu niin täydellisesti, ja miten se kulkee edestakaisin, kun hän kävelee tai kulkee …

Joka tapauksessa, rakastan kuinka pörröinen se on ja muoto ja kaikki.

Ironista kyllä, en ole koskaan maksanut paljon huomiota tumuihin ennen. Vain hänen. Joten tämä lasketaan fetissi? Olen outo?

– Topiin pakkomielle

MAINOS

Dear Tum Obsessed: Ei, en usko, että olet outoa. Nyt, jos tumut olivat ainoa asia, jonka olet koskaan halunnut kissoista, sinulla saattaa olla vatsafetissi, mutta tämä vain kuulostaa murskata. En menisi tilaamaan, että Gimp pukeutua Amazonilta vielä.

Ystävällinen naapuruston charmin addicts,

Karen ja välilehdet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post