5 pastellin kynsilakka

Pidä pääsiäisen ja kevään teeman, uskoin, että näytän 5 pastellikilpi kiillottaa Stash:

Peukalo Pinky: Essie vaaleanpunainen-a-boo, revlon aprikoosi leivonnaiset, illamasqua MILF, Mary Kay Blue Lotus, Essence ihana salaisuus.

L R: ESSIE Pink-A-Boo, Revlon Aprikoosi Leivonnaiset, Illamasqua MILF, Mary Kay Blue Lotus, Essence viehättävä salaisuus.
Essie vaaleanpunainen-a-boo # 793, jota kutsutaan “pelkkä vaaleanpunainen, glittery sparkle” Essie-sivustolla. Olisin lisäksi hienostunut toteaa, että se on pelkkä maitomainen vaaleanpunainen kimalteleva sininen ja kirkas vaaleanpunainen kimallus.

Hotku on kova kaapata, tämä on erittäin paras kulma, joka näyttää sen.
Revlon tuoksuva kynsilakka aprikoosi leivonnassa – tuoksun uutuus näkökulmasta (joka on vain ilmeinen, kun kiillotus kuivataan, mutta se voidaan hajua jopa yläkerroksen alapuolella) Tämä monenlaista kynsilakkausta on kunnollista korkealaatuista (tämä on esi- Parfumerie-versio). Aprikoosin leivonnaiset keltainen väritetty persikka sävy, joka on kuitenkin vaivattomasti vaivattomasti, sekä haju kuten aprikoosit.

Illamasqua MILF – Oh Illamasquan seksuaalisesti ladatut värien nimet tarjoavat Nars Run Rahastaan. Odota til teen paljon enemmän Untried, näet mitä tarkoitan. Tätä sävyä kutsutaan “Bright Mint Cremeksi”, joka todennäköisesti ylittää sen vähän – se ei ole niin kirkas. Se on suuri terävä, puhdas minttu sävy.

Mary Kay Blue Lotus on pehmeä sininen, jossa on pieniä valkoisia opaalitarkkailua Bloom Spring 2013 -kokoelmassa. Tämä kiillotus on yllättävän läpinäkymätön 1 kerroksessa, mutta vähäinen ryöstö, tarvitsin 2 kerrosta tasoittaa se.

Essence “viehättävä salaisuus” – laventeli Fuchsia Shimmerin kanssa
Essence väri mennä “ihana salaisuus” # 86 on laventeli, jossa on violetti sekä fuchsia shimmer laukaus sen kanssa. Minusta tuntuu siltä, ​​että tämä sävy olisi voinut mutatoida tuotantokehyksillä, koska paljon Internetissä sekä arvioinnissa ei mainita Fuchsia Shimmer, vaikka se on aivan ilmeistä pullossa (mutta ei niin paljon käytettäessä).

Illamasqua MILF sekä Mary Kay Blue Lotus ovat Untriedsin kasa, kun taas muut, joita olen käyttänyt aiemmin. Kaikki näytetään 2 kerrosta lukuun ottamatta Essie Pink-A-Booa sekä Revlon aprikoosi leivonnaisia, jotka tarvitsivat 3 takoa.

Päädyin ESSIE Pink-A-BOO: ta pääsiäisenä viikonloppuna manikyyri:

Kirkas vaaleanpunainen shimmer on ilmeinen peukalollani, kun taas sininen shimmer näkyy sormellani ihanteellisella valokuvalla. Tämä kiillotus on nimeltään nimetty “vaaleanpunainen-a-boo”, jossa se siirtyy hienovarainen hohtaja!
Näistä 5 pastelliväestöstä haluaisin käyttää vaaleanpunaista, persikkaa ja laventaatini sormillani, kun käytän vain ympäristöystävällistä ja sinistä varpaita.

Mikä tahansa pastelli kiillottaa, että nautit ihanteellisesti nyt?

Jaa tämä:
Jaa

Napsauta Lähetä tämä kaverille (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Pinterest (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Twitter (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Tumblr (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Reddit (avautuu uudessa ikkunassa)

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Massiivinen purgeyou voi muistuttaa, että tämän blogin päätavoite oli alun perin minimoida valitukseni Stash. ^ ^ ‘Minulla oli kolmiuloinen suunnitelma: a) Lopeta paljon enemmän (no-buy / edullinen) b) hyödyntää mitä minulla on (tyhjennys aka roskakori) c) päästä eroon tuotteista, joita en enää käyttää…
18. tammikuuta 2018 “kauneus”

Kynsilakka Stashall oikein, tässä on varastossa, joka aloitti kaiken. Jos se ei ollut minun kasvava kynsilakka, en olisi koskaan seurannut minkäänlaista meikkiäni laskentataulukossa. Sekä ulos mitä tahansa, minusta haluan, että kynsilakka on minulle pakollinen minulle. He ovat…
2 maaliskuu 2015in “Kauneus”

Kollektiiviset kynsilakkaukset, joita olet nähnyt eilisen postissa, olen lyönyt kaikki voittajat sekä Marshallit 10 km: n säteellä taloni viime kuussa. Minäkin tarkistanut paljon rakastetun kauneudenhuoltolähtömyymälän, joka tarjoaa kiillotusaika edulliseen – heillä oli vielä Essie Get 4 Hanki 2 ilmaista tarjousta ja …
5. helmikuuta 2016 “Kauneus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post