Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki ja charm blog maskot, vol. 296

välilehdet.

Tämä on otsikko, jonka olen päättänyt antaa tämän taideteoksen. (Olen myös harkittu “Kitty SuperModel Extraordinaire” ja “poikkeuksellisin kissa”)

MAINOS

Tuntuin, että minulle oli aika antaa jotain takaisin Cat Lady -yhteisöön, joten löysin tämän ylimääräisen suuren tietokoneen taustakuvan itsestäni.

Olin tuijottanut peiliin eräänä päivänä päästä merkiksi ennen suurta kiitotietä, kun se osui minulle – pirun, olen kaunis tabby. Olisi itsekäs minusta olla samaa mieltä näitä hyviä ulkonäköä maailman kanssa.

MAINOS

Tein yhden version kalenterin kanssa ja yksi ilman. Toivon että pidät.

Rakkaus aina,
Välilehdet

Kuka on välilehti kissa?
Noin seitsemän vuotta sitten olen ystävällinen, kirpputon tabby kissa, jossa on huono matoja. Voisin nähdä, että hän laskenut kovaa aikoina, mutta hänen syvällinen tietämys korkean muotin ja tavaratalon kosmetiikka johti minua uskomaan, että hän oli paljon enemmän kuin silmä. Meistä tuli nopeat ystävät, ja nyt hän on itse asiassa pomo (ja onnistunut kitty malli). -Karen

Työpöydällä

iPad

iPhone

Päätöslauselmat

Desktop (2880 x 1800)

Desktop (2880 x 1800 ilman kalenteria)

iPhone

iPad

P.S. Minun avustajani kertoo minulle, että sinulla on vielä aikaa päästä tänä viikonloppuna 50 dollaria Sephora EGIFT -kortille (se sulkeutuu maanantaina keskiyöllä). Sinun pitäisi täysin tulla! Heillä on hyvä valikoima kissa-teemalla meikki- ja charm-tuotteita nyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post