Oletko kokeillut näitä PUR Cameo Contour Dual-Ended Contour Sticks?

En ole käki muotoiluun. Itselleni. Minusta tuntuu siltä, ​​että se näyttää hieman vakavalta minusta, ja aina, kun teen sen, posket ja nenäni päätyvät etsimään terävämpiä ja paljon enemmän tyylikkäitä kuin haluaisin, mikä tekee minut katsomaan enemmän, i Dunno … Tali!

Soita minulle hulluksi, mutta mieluummin chubby cherub posket joka viikko.

MAINOS

Silti kerran, kun taas kerran (se on harvinaista tilaisuutta), aion “mennä sinne” ja tehdä jotain muotoilua, ja kun teen, pidän voiteista paljon enemmän kuin jauheita, vain siksi, että se on pehmeämpi, vähemmän ilmeinen ilme, Mikä on vaikutus, jonka saan nämä 39,50 dollaria Cameo Contour Dual-Ended Contour Sticks by Pur kosmetiikka.

Vasemmalta: Valo, keskitason ja tan duos

Vasemmalta: Dark and Deep Duos
Jokaisessa tikkulla on kaksi sävyä – kevyempi korostukseen ja tummemmaksi muotoiluun – yhdessä sekoitus sienen kanssa, joka on olennaisesti kauneuspesula.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Suurin osa ajasta käytän niitä säätiön päällä ja peitevoidetta, joten tekisin tukiasemani ensin, ja sitten, vaikka se oli vielä märkä (tehdä asioita yksinkertaisemmaksi sekoittuu), menisin yhden tikkuja. Öljyton kaava kuivuu jauheen viimeistelyyn ja siinä on lievä, huolellinen ystävällinen kiilto.

He eivät näytä raskasta ihollani, mikä on toinen asia, jonka he ovat menneet “em. Light, Medium, Tan, Dark and Deep (I Wear Tan) on viisi sävyä, ja löydät ne nyt verkossa ja Ulta ja Kohls.

Muissa uutisissa, mitä olet katsonut televisiossa viime aikoina? Mitään hyvää? Olen ollut kaikki …

Jane neitsyt

Kävelevä kuollut

Jessica Jones

Viimeinen mies maan päällä

Huutaa queens

Hullu ex-tyttöystävä

MAINOS

Mutta etsin aina jotain uutta Marathon / Watch.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post