Hieman pakkomielle näillä Kate Spade Glitter Steps (ja Glitter yleensä) tällä hetkellä …

, kun El Hub ja minä ranskalaiset ostoskeskukset viime viikonloppuna tekemään viime hetken joulu ostoksia tietenkin minun piti avata Kate Spade -kauppa.

Se on yksi kauppakeskuksistani … tiedät miten tiettyjä myymälöitä, joita sinun on aina tarkistettava, kun menet ostoskeskukseen? No, Kate Spade on yksi minun.

MAINOS

Joten, tietenkin minulla oli mennä sisään ja katsoa ympärilleni, ja kun olin siellä näin nämä glittery nastot …

Kuinka söpö nämä …? En saanut heitä itselleni, koska yritän pelastaa joitakin Moolahin vauvan tytölle, mutta he ovat niin söpöjä!

Mikä se on Glitter, Dude? Jopa silloin, kun olen erittäin minimaalinen meikki hetki, minulla on edelleen hullu rakkaus glitterille, eikä vain glittery meikkiä, vaan myös glitteriä lukuisissa muissa kuorivissa muodossa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Nämä nastat ovat pienempiä kuin ylimitoitetut Kate Spade-nastat, joita käytän paljon kuvia ja videoita, mutta ne tulevat joukko erilaisia ​​kimaltelevia värejä (kaikki, joita näin, oli kultaproksia) ja muoto, joka näyttää hieman tyynyn leikattu.

Näin heidät Teal, Magenta, kulta (minä myös näki heidät hopeaa Glitterissä Nordstrom-sivustossa, mutta en nähnyt heitä hopealla myymälässä), mutta suosikkini on paljon monivärinen.

Se näyttää hieman Deborah Lippmannin tyytyväinen syntymäpäivän kynsilakka, eikö se?

Se on niin söpö näiden moniväristen kimallien kanssa ja kuten, sininen, magenta, kulta, hopea – aahhh!

Joo. Täysin Feelin ‘nämä.

He ovat 38 dollaria.

Lyön vetoa, että nämä olisi hyvä viime hetken lahja tyttöystävälle. Ehkä kanssa vastaava glitter kynsilakka? Kuinka söpö se olisi? – Söpö pieni sarja? Tai ehkä jotkut glitter eyeliner, kuten raskaat metallilevyt kaupunkien rappeutumisella?

Voisit tehdä Milano Jewel FX: n kynsilakka Teal 528 Teal Studs, Milaniin Jewor FX JEMS 530: ssä tai Deborah Lippmannin tyytyväinen syntymäpäivä monivärisen nastojen kanssa, Milani Jewel FX Fuchsian kanssa Magenta-nastat ja Essie Rock ylhäällä kultaa .

MAINOS

Okei, se on tarpeeksi glitter puhua yhden viestin.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post