Tuotevalaistus: Mac Glow Play Blush Grand

30 sekuntia punastua
Kuten samankaltaiset siipikarjan nauhat (tämä on osoitus elävästä kielestäni näinä päivinä. Leipomo työhön.

Kun on aika meikkiä, lentää portaita, tarttua paljon luotettavia tuotteita sekä työkaluja sekä asettamaan ajastimen kolme minuuttia.

MAINOS

Yksi luotettavista tuotteista, joita ymmärrän, voin kääntyä nyt, on Peachy Pink Mac Grand Blush ($ 30), koska jopa koko auringonvalossa (mikä, tiedät, ei ota mitään vangeja), se ei tee minua katsomaan hulluna. ?

Se tuntuu hienoksi pakattuna jauhe käyttäen pehmeää, pomppukermaa, samoin kuin tasoittaa se posket, ei bittiä uima-altaaksi huokosissani. Myös vaikeat reunat? Mitä nuo ovat?

Siellä on mukavuutta, että vaikka ryntäisin meikkiä (vakavasti, se on ihme, jota en ole lyönyt silmäni ripsiväri sauva), voin tanssia päiväessäni ilmoittamatta kuin rogue klovni, joka pelottaa lapsia painajaisia. ?

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

(Se on vähän asioita.)

Blush on se, että usein unohdettu sidekuva, joka sidokset paljon meikkiä näyttää yhdessä, samoin kuin niin, kun teen erittäin perusominaisuudet – ripsiväri, sävytetty kosteusvoide sekä alaston (tai rohkea) huuli – yritän Tee aikaa punastua.

Merkittävät, kuten Mac Grand, käytä yksinkertaisia ​​30 sekuntia, samoin kuin he ovat sen arvoisia.

Käytän suurta posket. (Huulipuna on MAC-barokki internet, jossa ihmettelet.)

Sileä, bouncy rakenne innostuneesti suppebyymiä sekoittamaan, jättäen sileät kaltevuudet, vaikka olet kiirehtiä niin voimakkaasti, että testat avaruusaika jatkuvuuden rajat.

Parasta, se toimittaa värin, joka kestää koko ajan kauan.

MAINOS

Jos pidät meikkiä, mutta sinulla ei ole vielä ylimääräistä kaistanleveyttä hallita vielä yksi asia, tämä punastuu voi olla paras punastuminen sinulle. Käytä sitä pelkkä värin pesula, kun olet kiirehtiä tai kerros sen kehittää intensiteetti päivien päivinä, kun sinulla on paljon aikaa tehdä artsy-fartsy-tavaraa.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Hyvää jouluaHyvää joulua

Hyvää huomenta, makea ystäväni. Hyvää joulua Union Citystä, Kaliforniasta. Toivon, että saan ruokaa vatsaan muutamassa minuutissa, mutta toivoni sinulle, muuta kuin sinä olet ruokaa vammassa tällä hetkellä, on, että sinusta