Pitkät kadonneet meikki kaksoset ja puoliväkäiset meikki inspiraatio savulla ja kimalluksella

Tiedät, miten ihmiset sanovat, että kaikki maan päällä on salainen Doppelganger Twin siellä jonnekin, että heillä ei ole aavistustakaan?

MAINOS

Uskon, että tämä elämän yleinen kunto koskee myös salaisia ​​meikki kaksoset … mutta ne eivät ole, kuten, joku, joka tekee meikkiä täsmälleen samalla tavalla kuin joku muu. Ei, “Secret Makeup Twin” (kyllä, olen päällystetty termi juuri nyt) on joku, joka tekee meikkiä tavalla, joka puhuu sielusi kanssa ja jonka ulkonäkö haluat, että voit käyttää koko ajan. He tekevät meikkiä, että olisit täysin itse, jos voisit.

Lyhyt tarina pitkä … Luulen löysin minun, ja hän on Venäjällä! Ja hänen nimensä on Piminova. Löysin hänet Instagramiin, kun etsin inspiraatiota ja uusia taiteilijoita seuraamaan.

Tutustu yläreunaan violetti kannet ja teal alemmalla ripsien viivalla …

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tämä teal! Rakastan kuinka alhainen taiteilija ottaa varjon ja kuinka on tumman vihertävä gradientti ulommalla ja keskimmäisellä alemmalla ripsien viivalla, joka sitten päättyy kirkkaalla pop vihreällä sisäkulmissa.

MIES! Sitä haluaisin käyttää tänään, jos minulla olisi neljä tuntia laittaa meikki ja missään mennä, ha ha ha! Koska vakavasti, niin kauan se vie minut tekemään tämän.

Olen varma, että Piminova voi ryöstää sitä nopeammin, mutta ei vitsi, puolet päiväni …

Mutta kaikki tästä ulkoasusta on täsmälleen miten yritän käsitellä sitä! Rakastan kuinka mallin silmät ovat niin “bah-bam”, mutta iho on tasainen, ja silti aggressiivisesti muotoiltu tai korostettu.

Rakastan myös nude-huulia ja vihje korostin hänen Cupidin keula ja hänen nenänsä kärki. Ja rakastan sitä, että hänen kulmansa harjataan ja pensas.

Niin hyvä!

Tässä on toinen näyttää rakastan …

Pidän vaaleanpunaisesta kannetta ja kuinka tummanvihreä hänen alemman ripsien linjat huipentuvat kirkkaan keltaisen pop kultaisen keltaisen sisäpuolelta.

Jälleen nude huuli ja iho, joka ei ole liian muotoiltu tai korostettu.

Ja tässä alla on erilainen tunnelma, mutta kaivaa myös …

Rakastan kuinka tumma violetti huuli (miten hän saa hänen linjansa niin teräväksi?) Ottaa siivekäs vuoraus. Mielestäni tämä on erittäin viileä.

Seuraavalla ulkonäöllä on eräänlainen Mac Club Vibe sille, ja onko se, että viileä värinen ruskea rypistyksessä? Haluaisin tehdä sen Mac Wedge tai Mac Soba … tai ehkä kiila ja satula?

Tämäntyyppinen ulkoasu on täysin tukos. Olen tehnyt versioita siitä monta kertaa, mutta ei puolet niin hyvältä kuin tämä.

Myönnetty, minulla on luultavasti uusi “meikki twin” ensi viikolla, koska olen fickle näin (Charlotte Tilbury on ollut jälleen kerran, jälleen meikki kaksosini jonkin aikaa, ha ha), mutta vain sanotaan vain Nyt kun Chelyabinsk Piminova Venäjällä on minun.

MAINOS

Kuka on meikki Twin näinä päivinä?

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post