Velor Track -puvut: Oletko alas?

He ovat baaaaaakkia! (Velor Trackeitsit pysyvästi 21, 38 dollaria kukin)
Meidän mukaansa viikoittain (joten voit ottaa tämän suolaa, haha!), Ne, jotka vastaavat J. Lo ja Britney 2000-luvun alkupuolella.

He ovat baaaaaaaakkia!

MAINOS

Mitä sanoit!?

Joo, samoin kuin se näyttää paljon muotituotemerkkejä, pääsevät siihen. Löysin ne pysyvästi 21, paljastavat samoin kuin Asos.

Rehellisesti … Olen salaa innoissaan tästä, mutta minä dunno … tarkoitan, he olivat todella mukavia! Pidä mielessä kaivoksen koko ajan. Olen jopa saanut yhden äitini, jätkä! Uskon, että se oli vanha laivasto kaksi-for-yhtenä, joten sain yhden minulle sekä yksi äidilleni.

Minulla oli kuitenkin vain yksi kappale, samoin kuin se ei ollut mehukas couture, joka tuntui myös minulle myös minulle.

Vanhasta laivastosta tuli Tan sekä – odottaa sitä, koska se saa paljon parempaa – housut leikattuina, samoin kuin olen varma, että hihat leikataan myös.

Se oli järjetöntä niin paljon tasoja … se näytti olevan liian pieni lihanvärinen Velor TrackSuit, samoin kuin 100% varma, että se ei ollut ihanaa lainkaan, mutta minä ravisteli sitä! Tyttö, minä ravisteli tätä asiaa, kun risteilee San Franciscon auringonlaskun alueen kaduilla takaisin päivässä.

MAINOS

Joten tärkeäni huolenaiheeni, rakas fiends of muoti, on tämä: Velor Tracksuits – Voisitteko kivittää heidät tänä päivänä ja ikää?

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post