Bond Girl Makeup näyttää innoittamana OPI Skyfall -kokoelma: Maailmasta ei riitä, Elektra King

Elektra King Bond Girl Makeup Look Opi skyfall-kokoelma kynsi kiillotus maailmassa ei riitä
“James?”

“Kyllä, m?”

MAINOS

“Ole varovainen.”

“Aina.”

“Ei, James, minä ilmoitan sen. Tämä välilehti merkki on … vaarallinen. Tämä koko Playboy tabby supermodel-identiteetti on vain kansi. Tiedämme, että hän on jotain … emme vain tiedä, mitä se on vielä. ”

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

“Mitä tiedämme nykyisestä sijainnistaan?”

“Tiedämme, että olet lähellä. Hänet tunnistettiin viime yönä Letco Novato, ja odotamme hänen palaavan sinne tänä iltana. Hän näyttää olevan Basty … ”

“Eikö kaikki?”

“Haluan sinun olevan siellä, kun hän saapuu Petco tänä iltana.”

“Ja?”

“Tuo hänet, James. Haluan sinun lopettaa kissan. ”

. . .

T-miinus neljä päivää kunnes uusi joukkovelkakirjoja vapauttaa American Motion Picture Gooers ja I. ei voi. ODOTA.

Kasvoin James Bondin johdonmukaisella ruokavaliolla. Molemmat vanhempani rakastivat elokuvia, ja kun olin lapsi, aina, kun uusi haluaisi, minun kansani pakkaa meidät kaikkiin autoon ja vie meidät paikalliseen asemaan.

Jep, sanoin ajaa sisään. Meillä oli tapana olla todellinen asema-in elokuvateatteri kaupungissa (muutamia vuosia sitten erä muuttui nauhaostoskeskukseksi).

Skyfall, nykyinen elokuva Bond Franchising, avaa tämän perjantaina valtakunnallisesti, ja Opi äskettäin julkaisi uuden 12-osaisen joukkovelkakirjalainan saman nukan.

Otin suihkun toisena päivänä, kun ajattelin, eikö olisi hauskaa tehdä sarja meikki näyttää innoittamana joukkovelkakirjoja ja värejä uudessa Opi Skyfall -kokouksessa?

Kyllä, kyllä, mielestäni se olisi.

Ja ensimmäinen, miten Elektra King? Hän soittaa kissan ja hiiren joukkovelkakirjalainan vuonna 1999 maailma ei riitä.

Se ei ole yksi suosikkilainoksestani – i murtautui nauramaan tuskallisella ilmaisulla Pierce Brosnan tekee tahattomasti hauska viettelys / kidutuksen kohtaus alla – mutta rakastan, rakastan kynsilakkaa perustuen elokuvan kuvassa Skyfall-kokoelma!

OPI maailma ei riitä Skyfall-kokoelmasta
Se on shimmery Purplish TAUPE, jossa on pieniä kiiltoja, ja se näyttää melkein kuin hopeinen khaki joskus riippuen valosta.

Niin kaunis…

OPI: n kolmen päällysteen yllään ei riitä (mutta voitte todennäköisesti päästä pois kahdella)
Vuoden 1999 elokuvassa Elektra King pelaa upealla Sophie Marceau. Siellä on kohtaus, jonka aikana hän laittaa JB: n helvetin läpi, kun pukeutuu sultry Smokey Eye ja täyspitkä violetti, taupe ja musta puku – tiedät, koska kun olet aiheuttanut kipua kansainvälisen uskomattoman vakoiluun, miksi tyhjentää hikoilua?

Kuten Elektra’s Meikki, paljon Smokey Effect näyttää keskittynyt pitkin hänen ylemmän ripsien linjat ja hänen kannen ulkonsa. Yksi sekunti se näyttää paljon enemmän khaki minulle; Seuraava se on paljon enemmän kuin purplash taupe …

Hei, kinda kuin kynsilakka!

Todellisessa Bond-tyttö muoti, se on myös uskomattoman houkutteleva, mutta mielestäni se on myös hieman pehmeä reunat, joita pidän. Rakastan ulkoasua, ja niin ajattelin, että annoin sen innostaa minua tänään …

Silmät: Askel askeleelta

1. Pyyhi hohtava, khaki taupe kerma varjo, kuten hyötyä skinny farkut kannellasi ja rypistyy.

2. Pat Shimmery, Purplish Taupe Eyeshadow (käytin mac ylimääräistä ulottuvuutta luomiväri varastettuna hetkessä) suoraan kerman varjosta, keskittyen paljon väriä pitkin ylemmän ripsien linjat ja ulkonsa kannet. Piirrä sitten väri alemmille ripsien linjoille.

3. Paranna Smokey Effect vuorilla ylä- ja alemman ripsien viivoja tummalla violetti liner, kuten Mac Kohl Power Silmien lyijykynä Raven. Pehmentää reunat ja vedä sitten väri niin hieman silmäsi ulompi kulmat, viimeistely täyttivät selkäsi ja lisäämällä ripsiväriä.

Posket, huulet ja kynnet

MAINOS

Loput ulkoasun tuulesta. Vain lakaista Peachy Brown Matte punastua posket, linja ja täytä huulet lämpimällä punaisella varjolla ja maalaa ne tassut (kynnet?) Kahdella tai kolmella OPI: n kerrosta maailma ei riitä.

Yllään hyötyä Dallas minun posket ja mac cremestick liner punaisella rikastuneella ja Ilia huulipuna bang bang minun huuleni
Ystävällinen naapurimaiden joukkovelkakirjalainasi

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post