Kuinka usein käytät tummat huulet?

Ya tietää, vain menossa TJ: lle …
Hmm … ei usein, nyt uskon siihen. Ehkä kolme tai neljä kertaa kuukaudessa? Niin paljon kuin pidän ulkoasusta, käytän nude-huulia paljon useammin.

Olen todella paranoidista Uber-Dark Lip -tuotteista, jotka vaeltavat luonnollisten huuliputkien ulkopuolella, koska olen säännöllisesti hankautunut ja smacking huuleni yhdessä (yrittänyt rikkoa rutiini, OH, vuotta).

MAINOS

Yllään Mac Hautcore perjantai huulipuna (15 dollaria)
Tässä on jotain, mitä teen paljon: Olen ruokakaupassa tai jonnekin samalla tavoin epätodennäköinen ajattelu “, Oooh, jokainen tarkastaa minun uskomattoman mahtava tumma huulet”, kun totuuden he todennäköisesti miettivät kuka hullu nainen mustalla Lipstick hänen leuka on samoin kuin miksi hän on ihastunut greippi. ”

Joten puhutaan tummat huulet, babe. Kuinka usein käytät? Oletko kaikki draamasta jopa päivittäiselle ulkonäölle? Tai ovatko ne paljon enemmän kerran-in-a-blue-moon asia? Tai vain koskaan käytä niitä yleensä? Kysymys meikki Minds haluaa tietää …

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

P.S. Se on palvelu rento perjantaisin, babe. CFO (Chief Feline Officer) Tabs the feline would like to desire you a productive day.

Takin liiketoiminnan hoito …
Hänellä on suunniteltu hektinen aamu. Upeat tarjoukset tärkeistä liiketoiminta-asioista menemään, joten hän meni haluamallasi solmuksellaan.

Hän katsoo, että se välittää tiettyjä gravitasia.

Minulle minä olen menossa hypätä juoksumatolla saada hiki, koska jos en tee sitä nyt, en todennäköisesti tee sitä millään tavalla tänään. En ymmärrä, kun se tapahtui, mutta jonnekin menetelmää pitkin päädyin olemaan aamunharjoittaja. Olen tavallisesti tavallisesti myös tuctered liikuntaa iltaisin.

MAINOS

Miten asiat menevät siellä tänään? Voinko antaa sinulle satunnaisen halauksen?

(Pause valtava halaus …)

Mielenkiintoisia suunnitelmia tänä viikonloppuna? Mikään minulle, mutta menen huomenna kauneushoitolalle saadaksesi hiukseni leikataan sekä värillisiä. Se ei ole todella jännittävä, mutta olen etsimässä meow-aikaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post