Sunnuntaisin välilehti kissa, meikki ja valitus blogi maskotti, vol. 287

Se on karkea välilehtien, kun se on aurinkoinen kuin tämä, koska hän haluaa olla jatkuvasti. Siellä on vain niin paljon tekemistä! – kuten Callenin uusien naapuruston kitties (niistä on kaksi) ja tapana hänen kannen puutarhassaan, nyt tuoretta istutettuna snapdragonien, Gerbera Daisiesin ja Catnip, muun kasvit hänen ihmisen kaverinsa löytävät maukkaita, kuten tomaatteja ja makeaa pippuria.

Lauantaina hän teki kodin varaston ja otti muutamia työkaluja ja joitakin puutavaraa.

MAINOS

Kyllä, hän on monenlaista.

Vakavasti, oletko koskaan nähnyt kissan tekemistä? Se on todella varsin uskomatonta. Hän rakensi pöydän asettamaan päivänkakkara ja snapdragons ja pieni istutuskotelo kissan ruoholle. Myöhemmin tällä viikolla hän aikoo rakentaa parannuksen kissan puu, josta hän pystyy tutkimaan hänen valtauksensa. Hän laatii suunnitelmia kuin puhumme …

Tabs rakastaa puutarhanhoitoa. Se, miten hän rentouttaa Kittyn mallinnuksen kovan viikon jälkeen. Viime viikolla oli erityisen raakaa. Hänellä oli takaisin-paluumatkat Tokiolle ja Irlannille ampumaan mainoskampanjoita NARS: lle ja hyödyksi, ja sitten yöpyminen New Yorkissa Macissa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Hän todella rajoittaa usein flyer mailia …

Tässä on nykyinen kitty mallinnuskampanjat salkussaan. Toivottavasti nautit!

Kuka on välilehti kissa?
Noin seitsemän vuotta sitten olen ystävällinen, kirpputon tabby kissa, jossa on huono matoja. Voisin nähdä, että hän laskenut vaikeina aikoina, mutta hänen syvällinen tietämys korkean muotin ja tavaratalon kosmetiikka johti minua uskomaan, että hän oli paljon enemmän kuin silmä. Meistä tuli nopeat ystävät, ja nyt hän on itse asiassa pomo (ja onnistunut kitty malli).

MAINOS

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

P.S. Niin paljon hyvää televisiota tänä iltana! GAH! En voi odottaa nähdäksesi, mitä tapahtuu kävellä kuolleilla, ja sitten on kosmos. Minun täytyy tehdä todella nopea juoksu Trader Joen nyt, ja välilehdet tarvitsevat paljon kuivaa ruokaa Petco. täytyy kiirehtiä takaisin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post