Siirtyminen antiperspirantista deodoranttiin: Saje Tranquil Warrior Deodorant

Tämä on kolmen osaryhmän toinen osa, seurata minun siirtymistä antiperspiranttien deodoranteille. Ensimmäinen yritys deodoranttien kanssa oli konsonantti Ihonhoito Deodorantin kanssa, joka ei ollut liian onnistunut. Tein muuttuneet SAJE TRANQUIL Warrior Deodorant ja olen käyttänyt sitä viime kuukauden aikana:

Saje on Kanadan wellness-brändi, jonka olen hiljattain löytänyt – Arvioin aromabreeze sumutinsa kauan sitten – heillä on erinomaisia ​​helmiä erittäin edullisin hinnoin. Tämä tuote on saatavilla myymälöissään tai verkossa, 12,95 dollaria 100ml.

Saje julistaa tämän tuotteen:

Yksi tehokkaimmista, kaikkien luonnollisista deodoranteista, jotka ovat saatavilla tänään, helppokäyttöinen deodorantti spray ottaa helposti ja alkaa työskennellä välittömästi. Aktiivinen ainesosa, nestemäiset mineraalisuolat, taistelee ei-toivottuja hajuja neutraloimalla hajuja aiheuttavia bakteereja sen sijaan, että vain pelkästään piilottaminen.

Avainominaisuudet:
• Kaikki luonnolliset ainesosat
• Ei-tahmea
• ei tukkia huokosia
• Ilmaista vakavia kemikaaleja
• ei värjäytä vaatteita

Sanoisin, että nämä julistukset kaikki tarkistaa! Teen todella näin. Vaikka tämä on nestemäinen deodorantti, se kuivattiin nopeasti ja ei jättänyt kainaloiksi märkä tai tahmea. Hallin, että alussa tämä deodorantti teki kainaloiden kutinaa, mutta se pysähtyi kahden viikon kuluttua – ei ole varma, että tietty ainesosa vaikutti kutina. On mahdotonta saada täyden ainesosaluettelon yhdellä kehyksellä, joten tässä se on:

kalium alium (nestemäiset mineraalisuolat); Cymbopogon Martini (Palmarosa), Aniba Rosaedoora (Rosewood), Santalwood), Lavender Aurantifolia (Lavender), Citrus Aurantifolia (Lime), Pogosemon Cablin (Lavender), Fonel) ja Vetoriverta Zizanoides (Vetoriver) )

Pakkaus on varsin mukava, pullo on valmistettu alumiinista – ja kuten kaikkien muiden saje-sumujen kanssa, että olen yrittänyt, tämä toimittaa todella hienon, jopa sumun. Ainoa outo asia on, että suutin näyttää vuotavan vähän, ja kun irrottaen ylhäältä, pullosta maali näyttää olevan kuorinta pois.

Tuoksu on vain ok minulle – se on hieman liian muskia mielestäni, mutta onneksi haju ei viipyä liian kauan. SAJE tarjoaa 2 muuta tuoksua spray deodorants (kukka ja eksoottinen) ja epäilen rauhallinen soturi on todella tarkoitettu miehille:

Rauhallinen soturi tuoksu Formula on rikas, maanläheinen sekoitus ruusupuu, santelipuu, kalkki, laventeli, palmarosa, patchouli, fenkoli ja vetiveri maskuliininen myski, joka näyttää rauhaa ja voimaa.

Olen haistelin kaikki 3 tuoksua ja mieluummin rauhallinen soturi parhaiten (en ole vielä merkittävä fani joko santelipuuta tai patchoulista) niin kuka välittää, jos se on maskuliininen tuoksu!

Suorituskykyinen, sanoisin, että tämä saje deodorantti toimii paremmin minulle verrattuna konsonanttiin. Olen edelleen kokenut jotain Bo (ehkä noin 25% ajasta), mutta en huomannut itseäni erityisen märkä kainalialueessani. Joitakin päiviä minä hikoin kuin mofo (paljon kävelyä tai whatnot) ja kun teen kainalo / vaatetus testi kotona, en haise lainkaan eikä vaatteitani. Shocker! Tämä voi olla osittain kehoni saada paljon enemmän käytettyjä deodorantteja ja ehkä osittain, koska Saje Deodorantin tehokkaampi kaava.

Overall, I feel like I’m making progress… inching toward BO- and aluminum salt- complimentary existence.  I’m still currently turning between antiperspirant (once every third day) and deodorant. I’ll be testing out the Lavanila The healthy Deodorant in Vanilla Grapefruit scent next.  And then possibly, in the interest of providing a fair test, I will circle back to the Consonant Skincare Dealkalizing Deodorant for another couple of weeks, just to make sure that my body wasn’t just getting acclimated to deodorants when I was trying that out.

Thanks for all your encouragement in my last post to continue with transitioning from antiperspirant to deodorant! I’ll be updating my journey in another month.  Have you tried Saje or other liquid deodorants, what are your thoughts on them?

Jaa tämä:
Jaa

Klikkaa sähköpostia Lähetä tämä Pal (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Pinterest (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Twitter (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Tumblr (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Reddit (avautuu uudessa ikkunassa)

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Siirtyminen antiperspirantista deodoranttiin: Konsonantti ihonhoito Deodoranti’ve on halunnut tehdä siirtymistä antiperspiranttien deodoranteille jonkin aikaa. Olen lukenut niin paljon vastakkaisia ​​näkemyksiä antiperspiranttien vs deodorants, joten päätin selvittää itselleni. Yritän 3 erilaista deodoranttia nähdäksesi, mitä mieluummin, ja jos voin selviytyä ilman …
12. helmikuuta 2016 “Kauneus”

Transitioning from Antiperspirant to Deodorant: Lavanila The healthy DeodorantFinally, the third part of my three-part serieS siirtymällä antiperspiranttien deodoranteille. Tänään arvioin Lavanila terveellistä deodoranttia Vanilla Greippi: Se muistuttaa $ 17 CAD: lle suurta 57 g kiinteää deodoranttitikkua. Kanadassa olen nähnyt vain Lavanilan deodorantteja Speforalla. Kiteyttää,…
8. heinäkuuta 2016 “kauneus”

Saje-herkkä elixir rauhoittava iho seerumthis post on itse asiassa combo 3-in-1 arvostelu, jossa on 3 tuotetta: • Saje-herkkä Elixir rauhoittava iho Maito – $ 70 CAD 30ml (kaivos on 5 ml näyte …
12. toukokuuta 2016 “kauneus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post