Siisti ja uusi minulle: Mac Springsheen Sheertone Shimmer Powder Blush

Mac Sheertone Shimmer Blush Springsheen (22 dollaria)
Siisti ja uusi minulle

Toisin kuin minun unung Heroes-sarjat, jotka ovat pitkän aikavälin kokoelman tuotteita, jotka olen ymmärtänyt sekä piti kauan, siisti ja uusi minulle sarja esittelee pitkän aikavälin keräystuotteita, jotka liukastuivat tutkalleni jonkin aikaa Sitten löysin ne! – Sekä nyt uskon, että he ovat siistelevia ja uusia minulle.

Tarkoitan mectiotely Mac Sheerton Thimmer Blush Springsheenin “strobing laiskoja ihmisiä”. (Kuten minä!)

Se on upea vaaleanpunainen koralliväri, jossa on kultainen helmi, samoin kuin en voi olla ainoa henkilö, joka myös tykkää nimeä. Kuulen sanat “Bruce Springsheen,” sekä sitten i kuva hieman kompakti pienillä käsivarsilla sekä jalat, jotka pelaavat kitaraa …

MAINOS

Joka tapauksessa! Se valaisee poskien omenat melko vaaleanpunaisella korallilla, kun taas kultainen helmi tekee minun poskitset pehmeästi hehku.

Mac Sheerton Blush in (Bruce?) Springsheen

Mac Springsheen Blushin väristys NC42-iholla

En ole koskaan yritä löytää menetelmiä tehostamaan meikki rutiini sekä ulos ovesta nopeammin, samoin kuin se on yksi syistä, jotka pidän Springsheenista, joka ei ole uusi, mutta äskettäin äskettäin löysin sen Mac pitkän aikavälin rivi.

Rutiini sen kanssa? – BB Cream, Jauhe, ja sitten pari kerroksista springsheen minun posket. Ei vaatimusta käyttää erillistä korostinta, koska Springsheenin sisäänrakennettu helmi toimii melko paljon samalla tavalla. Sitten teen ripset, kulmani sekä huulet joko huulipunalla tai kiiltävällä, jolla on vihje kulta, kuten Mac nymphette, valtava vauva tai suuri buzz.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Yllään mac springsheen punastua posket

MAINOS

Ensimmäistä kertaa minä pyyhkäisyn (Bruce) Springsheen takana käteni ajattelin: “Ooh, Nars orgasm!” Koska se näyttää hieman, mutta uskon, että se on paljon tyylikäs. Golden Pearl Bits ovat hienoja kuin ei niin “kasvosi”, samoin kuin samoin kuin kuten menetelmä Springsheen tuntuu. Uskon, että se on pehmeämpi sekä pehmeämpi kuin orgasmi, samoin kuin paljon helpompi sekoittaa, methinkit.

Hinta: 22 dollaria
Saatavuus: MAC: n pitkän aikavälin linjan jäsen sekä nyt Internetissä sekä Mac-laskurit
Meikki sekä valitusblogi Arvosana: A

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post