Äskettäin muotoiltu Rouge Bunny Rouge Witchery Mallinnus ripsiväri keskiyöllä heittää sen oikeinkirjoituksen jopa littlest ripsien

Rouge Bunny Rouge Witchery mallinnus ripsiväri keskiyöllä
Olen aina alas meikki taikuutta. (Joku siirtää kultaseni Wewt.)

Rouge Bunny Rouge Witchery Mallinnus ripsiväri (29 dollaria) lehdet ripset niin määritelty, erotettu ja fanged ulos – jopa pienimmät hieman ripset kulmissa – että en olisi yllättynyt selvittämään, että heidät tehtiin Hogwartsissa.

MAINOS

Se on maaginen on konsepti Rouge Bunny Rouge Witchery Modeling Molding Modeling Ripraran sekä sen uusi kaava, joka ei sisällä bat siivet, sammakko varpaat, lisko jalat, triettanoliamiini, silikoni, tuoksu tai alkoholi.

Kermanvärinen kaava sisältää kuitenkin puhtaita pigmenttejä, pehmeitä vahoja keratiini sekä hoitoaineet pitämään ripsiväri kevyt, monipuolinen ja yksinkertainen kerros.

Vakavasti, pino että ish! Se ei huijaa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

En todellakaan koskaan kokeillut alkuperäistä Witchery Formula, joten en voi verrata tätä uutta versiota siihen, mutta voin kertoa teille tarkalleen, kuinka paljon minä lurve se.

Kun kyseiset yksityiset ripset on erotettu erotettuna sekä havaita, se on huono @ SS kuin 20th-tason ohjattu toiminto. Muovipuhallus toimii, kuten hieno hammastettu kampa, joka piirtää jopa littlest ripset heidän temppu piilopaikat.

Sen lisäksi, että erotetaan sekä tummia ripset (OOH, musta kuin kylmä, kylmä sydän), keskiyöllä kääntyy heidät myös ballerinaksi – samoin kuin sillä tarkoitan, että se antaa heille erinomaisen laajennuksen.

(Kuva Ryan Gosling tekee kuumaa joogaa.)

Siis mitä?

Oletan tärkein huolenaihe nyt tämä: Onko Witchery täydellinen?

Onko se UFC-mestari, kulta-medal-voittoputki Lash murtuma Olen etsinyt, kuten, ikuisesti?

Ei, en ilmoittaisi sitä. En usko, että se on maailman suurin ripsi tai hissi tai hissi tai kasvaa paksuus pohjaan, vaikka uskon, että muutamia tästä, mutta se on velho, kun kyseessä on lumoava tumma, super erilliset ripset.

Witchery on saatavana kahdessa sävyssä – keskiyöllä, syvä musta, jota käytän täällä molemmissa yläosassa että alemmissa ripset; Sekä kultainen pimeys, tumma Auburn. He ovat 29 dollaria.

Rouge Bunny Rouge on joskus vielä vaikeaa löytää täällä Yhdysvalloissa, mutta muutamat myymälät tuovat linjan, samoin kuin heidät tarjotaan internetissä BeautyHabit.comissa.

Ennen (vasen) sekä kahden tason jälkeen (oikea)

Olen myös käyttämällä Tartin sademetsintä Dark Close Clay Eye & Cheekin yhdistelmän jälkeen sekä Thebalm tarkasti huuleni huulikiilto
Hinta: 29 dollaria
Saatavuus: Tarjotaan nyt Rouge Bunny Rouge laskurit sekä verkossa
Makeup ja Beauty Blog Arvosana: B +

Sellainen innoissaan tästä …

“Nainen, ymmärrän, ettet ole ottamassa luokkaa pennuilla.”
Um … Olen juuri löytänyt, että Marin Humane Society, joka on todella 3 minuutin päässä talostani, pitää sarjan luokkia lähivuosina.

Luokat kissoista.

Vaatin apua. Pitäisikö minun mennä Kitties 101: een (“Tämä työpaja voi auttaa kissan unelmiasi todella!”), miten voin kouluttaa kissani liian …? (“Opetamme sinulle, kuinka vuorovaikutuksessa kissan kanssa ja tarjota heille henkistä stimulaatiota.”) Tai kissat 101 (“Opi käytännön vinkkejä positiivisen yhteyden rakentamiseen asukkaan kissan kanssa”?)?

MAINOS

They all noise great.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post