Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki sekä charm blog maskot, vol. 446

HARK! Se on myyttinen tabby-maissi / uni-tabby!
Folks ’round these parts see some unusual things… They talk of a wonderful creature understood as the tabby-corn that lives near the edge of the forest.

Se ajaa perhosia? koko ajan, samoin kuin jotkut tilat se tekee kukkia? kukinta.

MAINOS

Joskus se nousee parhaiten henkilöön, lähellä riittävää, että voit kuulla sen ihanaa purr, samoin kuin If’n Se on Feelin ‘Benevolent, koska joissakin tapauksissa tabby-maissi voi olla ilkikurinen ragamuffin, se kuuluu kaksi Tuore turska lokiin ja tarjota sinulle lahjaksi lahjaksi, varsinkin jos annat ensin tabby-maissin leuka-rumpu ensin.

Jos olet koskaan lähellä metsän reunaa, samoin kuin kuulet Purring-äänen, puhelimen puhelun, “Täällä, tabby, tabby-maissi! Täällä Tabby, Tabby-Corn! ” Sekä ehkä – vain ehkä! – Hän tulee ulos sekä pelata kanssasi.

Jos haluat kääntää kissan hyviä ystäväsi myyttiseen tabby-maissiksi, voit saada hänet / hänen accoutrements puhallettava yksisarvinen sarvi kissoille. Se on 6,69 dollaria Amazonissa. Kuitenkin suuri onnea sinulle, koska välilehdet eivät kaikki käyttäneet sitä aluksi. Hän ei voinut valita, jos hän halusi suunnitella sen tai pop sen kynnet!

MAINOS

Hän päätti lyödä muutamia faneilleen, ei kuitenkaan ennen kuin hän teki itsensä vastaavan keltaisen, oranssin ja punaisen sateenkaaren mane.

“Kissat pitävät siitä”, he sanovat … En ymmärrä siitä.
Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post