Lataa hyvin hyvin ihania asioita

muutamia ihania asioita
Viime aikoina olen tuntenut, kuten hyvin, on käynnissä alhainen …

Ei kuin todellinen fyysinen kaivo (koska minulla ei ole hyvin condo!), Mutta tarkoitan hyvin, kuten minun henkeni – syvä sijainti sinussa, joka nauttii sekä myymälöissä ja myymälöissä sekä motivaatiota Pitää sinut menossa. Osa, jonka voit piirtää, kun haluat tehdä jotain luovaa.

MAINOS

En todellakaan ole ollut hienoa täyttöä hyvin viime aikoina tai sekoittamaan metaforia, en todellakaan ole ollut hienoa ladata akkujen lataamisesta. Tai kaasun lisääminen innovatiiviseen säiliöön.

Lukeminen auttaa. sekä musiikin kuuntelu. sekä katsella aivotonta televisiota. sekä nauraa. Sekä kaikenlaisia ​​seisokkeja, todella. samoin kuin kävelee. Kuitenkin yksi niistä asioista, jotka myös auttavat ympäröivät itseni ihanilla asioilla, samoin kuin täällä on muutamia asioita, jotka ympäröivät itseäni tällä viikolla auttamaan minua “täyttöi hyvin.”

Tämä Denikin kannettava tietokone, alkamiselle. Löysin sen matkalla Tahoe tähän syksyyn, samoin kuin olen pelastanut sen hyödyntämään sateisena päivänä. Pidän kannen väreistä sekä viestin “, älä lopeta päivä unelmasi” sekä ihastuttava hopeinen fontti. Violetti ja sininen puhu minulle.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Etkö pidä uusista muistikirjoista? – Tyhjät sivut sekä kaikki mahdollisuudet? Soitan tämän “hopea vuori lehden”, koska aion hyödyntää sitä säveltää minkäänlaisia ​​positiivisia asioita, jotka tapahtuvat minulle.

Se on niin yksinkertaista täyttää lehtiä köyhien asioiden kanssa, eikö olekin? Olen täysin saanut sen, samoin kuin olen tehnyt sen monta kertaa ennen kuin se tuntuu hyvältä purkaa, kun et tunne hienoa, samoin kuin kun et halua rasittaa hyviä ystäviäsi ja perheesi. Se on vain helpompi joskus asettaa kaikki kaikki lehdistössä.

Mutta todella haluan käyttää tätä lehtiä juhlimaan kaikkia hopeavuoria sekä suuria asioita, joita esiintyy koko päivän.

Seuraava…

Kasvit. Kun ympäröin itseäni kasveilla, tunnen vain … onnellisempi, joten kun olin elinkeinonharjoittaja Joen viime viikonloppuna otin pitkään hajua ruusuja, niin puhumaan, samoin kuin ihastuttavia kukkia sekä vehreitä.

Et voi koskaan olla riittävästi glitter
Tämä bitti paistaa puu tuli talon kanssani!

Ei oikeastaan, et voi koskaan olla tarpeeksi!
Minun täytyi tehdä se. Eikö se ole hienoin!? Se on sprinkled glitterillä. Lehdessä on loistaa, paistaa potissa. Se on kunniakas! Siellä on loistaa kaikkialla.

Se on täällä pöydälläni juuri nyt. Minun täytyy vielä nimetä hänet (olen varma, että se on hän) …

Puhuessaan TJ: stä, minusta sain itseni tämän pienen kukkakimpun, kun olin siellä. Se oli noin 5 dollaria sekä vähän Hydrangealeja sekä muita söpöjä, joustavia oireita. Siellä on myös vähän pinecone, joka on piilotettu tässä kuvassa jotakin tuntemattomasta syystä … Oletan, että hän oli ujo!

Kukat ovat yleensä auttaneet

Seuraava…

Uusi tiimalasi ympäröivä valaistus strobe-yhdistelmä ottaa hengityksen joka kerta, kun avaan sen.

Niin kaunis…
Kuten kukat, tiimalasi yleensä auttaa
Tiimalasi sekoitettiin kolme blushia tässä yhdistelmällä – Coral-hehkulampu, lämmin persikka ruskea loistava nude sekä lavender euforinen fuusio – niiden korkean loistoisen ympäristön strobe valaistusjauheiden korostelureita, sitten lisäsi hienosti hiottua Flecks Golden Glitter, joka antaa punastusta “Mennään Vegasiin!” fiilis.

Viimeistelyt ovat Shinaer sekä sparklier kuin jauheet alkuperäisen ympäristön valaistuksen punastumista yhdistelmä muutama vuosi sitten, joten varo! – Sparkly Karen on A-Comin ‘!

Se on 62 dollaria sekä tarjolla nyt Sephora-myymälöissä sekä Sephora.comissa.

Yllään tiimalasi euforinen fuusio minun posket
Yllään tiimalasi loistava alaston posket
Yllään tiimalasi hehkulamppu electra minun posket
Viimeisenä kuitenkin ei vähäisimpänä, minun uusi huppari sääolosuhteet kynttilä kylpyamme ja keho toimii, koska … kylmä sääolosuhteet sekä kynttilät, ya tietää? Uskon, että he vain menivät yhteen hyvin.

Time for sweatshirt sää

MAINOS

Toivon, että kestää pitkään tällä viikolla lataamaan ja täyttöä hyvin. Lähettää sinulle hyviä tarjouksia samoin kuin valtava halaus.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post