Helppo silmissä: nopea silmämeikki näyttää pääosasta pronssi sekä ruskea

Voi, kerron teille? Viime viikonloppuna tein maraton … Tekstiviestin istunto meikkiä hyvä ystävä Jen.

Jen on hektinen uusi äiti, jossa on kokopäiväinen työ. Hän ei ole ollut yhtä jännittävää hänen meikkiä viime vuosina – lähinnä vain ripsiväri sekä kiilto – mutta hän haluaa aloittaa pelaamisen hieman enemmän ja kysyi minulta yksinkertaisia ​​silmien meikkiideoita. Mikään fancy, vain yksinkertainen näyttää, että hän saattaa käyttää töihin tai illalliselle hänen ujoteltavaksi.

MAINOS

Kun hän selitti yleinen ulkoasu, hän oli menossa niin, “luonnollinen potku”, joka sai minut ajattelemaan … Se voi olla hauskaa tehdä sarja pois tästä. Vain jotkut todella yksinkertainen silmämeikki näyttää sinut melko, kiillotettu sekä ovesta.

Jos olet hektinen äiti, kuten Jen, harjoittelija, joka on menossa takaisin laitokselle tämä lasku, tai joku etsii muutamia nopeita silmien meikkiideoita, mieluiten lyhyitä opetusohjelmia ja jakaa lähipäivinä voi auttaa.

Joten, mitä “luonnollinen potku” tarkoittaa? No, minulle se tarkoittaa ulkoasua, joka on yksi askel ei ole makeup meikki ulkoasua, kuten jotain, jossa voit varmasti kertoa, että käytät meikkiä, mutta se ei näytä missään lähellä niin kuin tehdään täysimittainen Kim Kardashian Smokey Eye.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Värit, joita uskon, näyttävät siltä, ​​ovat yleensä pehmeät päiväikaiset neutraalit, brunssit, ruskeat sekä khakis matta, kiilto sekä hohto. Mikään ei myöskään hullu lainkaan. Vain yksinkertainen, varsin äärimmäisen harvoilla tuotteilla sekä wee bitti o ‘sekoittaminen.

Nykypäivän silmän ulkoasu on erittäin helppo. Se on pehmeä ja hohtava silmä pronssia ja ruskea, samoin kuin se kestää vain noin 10 minuuttia.

Käytän pääasiassa Mac-tuotteita täällä, mutta jos sinulla on eri tyyppisiä sävyjä eri tuotemerkeistä, voit korjata vapaasti.

Vasemmalta: Mac 239 Eye Shader Brush, MAC 266 Little Angle Brush, MAC 217 Sekoitusharja, Mac Eye Kohl teddy, Mac Eyeshadow betonissa sekä Mac Paint Pot Indianwoodissa

Ensimmäiset asiat hyvin ensin – jos kannet ovat öljyisiä, niinkuin minun joskus – prime heidät ensin läpikuultava pohjamaali (pidän Nars Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base). Alukkeella on muita tuotteita hyödyntämme paljon parempaa pintaa kiinni.

Jos kannet ovat kuivia, toisaalta säästöajan kiinnostuksen kohteena, voit todennäköisesti välttää tämän vaiheen.

Seuraavaksi käytä Mac Paint Pot Indianwoodissa kansilla jotain MAC 239 Eye Shader Brush, keskittyy useimmat värin ripsien linjan varrella.

(Ei vaatimusta huolta siitä, että olet yhtä siistillä täällä, koska sekoitamme asioita minuutin kuluttua.)

Ota sitten oleskelu tuote harjalla, samoin kuin se alemman ripsien pitkin.

Tartu Mac 217 sekoittaen puhtaana (tai jotain vastaavaa), samoin kuin sekoitetaan varjon reunat kannet.

Yritä tuottaa pehmeä gradientti / siirtyminen, jossa pigmentti on sen pimeimmässä pitkin ripsien linjoja, häipyä, kun se liikkuu kohti kulmasi.

Määritellä edelleen silmäsi muoto, päästä Mac Eye Kohl teddylle sekä linja ylempi ja alemmat ripset (voit myös olla hieman epämääräinen tässä vaiheessa), samoin kuin käyttää Macia 239 Sekoita pehmeästi reunat.

Bonus: Jos sinulla on pari ylimääräistä minuuttia säästää, tai jos tunnet seikkailunhaluisia, rivi ylemmän ripsien linjan ulompi kolmasosa (korvan parempaa sivua), samoin kuin pehmeästi sekoittuvat reunat tuottamaan toinen gradientti , sekä tarjota vielä enemmän syvyyttä.

(Huomautus: Pigmentin tulisi näyttää tummemmaksi ulompi ripsien linja ja keventää, kun siirryt kohti nenäsi.)

Melkein siellä!

Lopeta hakea hakea ripsiväriä sekä ylempään että alempiin ripsien linjoihin (käytän uutta Senna Villaught Volumince Mascara täältä) sekä täyttämällä rintasi jotain, joka vastaa niiden väriä (minun tapauksessani olen Mac Eyeshadowin hyödyntäminen betonissa) hyödyntäen 266 pientä kulmaharjaa.

Jos sinusta tuntuu kääntämällä asioita lovi, saatat myös sijoittaa vesilinjasi teddyllä tai haluamallasi mustalla eyelinerillä.

MAINOS

Pidän siitä, että minun ei tarvitse sekoittaa tai hälyttää, kun vaikutukset puhdistetaan tällä ulkoasulla. Mikään uskon, että se on erinomainen hupullisille silmille, koska se ei soita paljon rypytystyötä, samoin kuin suurin osa väreistä keskittyy pitkin ripsien linjoja.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post