Smashbox Photo Finish Oil Free Foundation Primer Pore minimointi asettaa huokoset hälytys

yllään uusi Smashbox Photo Finish Öljy Free Foundation Primeri Pore minimointi ($ 39) Laura Mercier sileä viimeistely flawless fluide säätiö
“Haluan huokoset tiukemmin kuin Matthew McConaugheyn Butt”, hän kuiskasi pimeyteen, hitaasti ajautui syvään uneksi. Hänen päänsä upposi hänen tyynyynsä, kun hän snuggled hänen putken Smashbox Photo Finish Oil Free Foundation Primer Pore minimoi (39 dollaria). “Emme halua ei stinkin” huokosia … ”

– Minä, viime yönä, 10:12 p.m., minun sänky

Unelissani toiveet tulevat totta, jopa näennäisesti kevyet meikki liittyvät liittyvät, kuten haluavat sileää, huoleta vähemmän ihoa iholle, kun olin 18 (ja valitettavasti liian nuori todella arvostamaan sitä).

Todellisessa elämässä haluaa kuitenkin tarvita apua.

MAINOS

Siellä Smashboxin uusi valokuva viimeistely öljyvapaa säätiön pohjamaalien minimointi tulee sisään.

Syntynyt hämärtyneeseen huokosiin, nimi, joka ei täsmää kieltä, se on kuin meikki, joka on suurempi liberaalisessa taiteessa … siinä tapauksessa, että joukko eri asioita.

Ei vain se pitää öljyä tarkistuksessa, mutta se myös laajentaa minkä tahansa meikkien elämän elämää päälle. Useimmiten se on kuitenkin vähentänyt huokosesi ulkonäkö (kuten Spanx, mutta huokoset).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Älä myöskään huolissasi sinistä putkesta. Tuote itse ei ole sininen (kiitos hyvyydestä!). Se näyttää beige, mutta nopeasti kääntyy läpinäkyväksi, kun työskentelet sen ihoon.

Olen ollut Pore Patrol viimeisten viiden vuoden aikana. Luulen, että se oli yksi niistä aikuisista asioista, jotka vain piupunnut minulle … Eräänä päivänä sinistä, kun olin luultavasti miettimään bruxismia, tasainen kaaria tai maksan veden laskun, huomasin, että huokoseni oli kasvanut Texasin koko!

Ei hyvä.

Mutta tämä pohjamaali tekee hyvää työtä mellowing heidät ulos, vaikka mielestäni suurin osa raskasta nostamisesta tehdään silikonit (ne on lueteltu juuri ainesosien yläosassa).

MAC-liplassin kanssa
Kaava täyttyy pieniin dipiineihin ja donatoihin ihoni ja kaikki perustukset, joita olen kokeillut sitä (mukaan lukien Mac Face & Body, Laura Mercier sileä viimeistely Flune ja uudet Nars koko päivän valoisa jauhetus) näyttävät sujuvammista, enemmän kiillotettu ja enemmän.

Plus, normaalisti öljyiset alueet otsa ja nenä näyttävät vähemmän kiiltävistä koko päivän. Tarkoitan myös, että minun ei tarvitse hakea uudelleen jauhetta ja punastua heidän soveltamisen jälkeen aamulla.

Smashbox Photo Finish Oil Free Foundation Primer varmasti ei toimi teini-ikäinen iho putkessa – mikään ei se – mutta kun käytän mielestäni huokosten näyttävät vähemmän ilmeisiä.

MAINOS

Toisin kuin kauhea ex, joka onneksi katoaa salaperäinen musta reikä, kun hajotat (hän ​​ei ole edes Facebookissa), huokoset ovat edelleen siellä sanoa Wasssssup! He näkyvät vain vähentyneinä.

Hinta: $ 39 1-oz. putki
Saatavuus: Pysyvät ja saatavana nyt Smashbox-laskurissa ja verkossa
Makeup and Beauty Blog Arvosana: A-

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post