Valitse oma seikkailu: Mac Vintage Matte huulipunat toiminnassa

Kiitotien osuma – kevyt nude matta
Toiminta!

Toisin sanoen täällä on kuvia uudesta Mac Vintage Matte huulipunat toiminnassa.

MAINOS

Nämä näyttävät näyttävän hienoimpia super sileä huulia ilman minkäänlaisia ​​hiutaleita. Minun tapauksessani, että todennäköisimmin merkitsee kuormitusta sekä hyödyntäen kestävää huulen kosteusvoidetta ennen estämään poukuni.

Pidä näiden kahdeksan vintage-makia tällä viikolla Mac-laskurit, myymälät sekä Internetissä Maccosmetics.com.

Muissa uutisissa olen täällä Las Vegasissa! Noon ympärillä oli nopea lounas Mandalay Bay -hotellissa, jossa seminaari on (Photoshop World), ja nyt olen vain gussied ylös illalliselle.

Jotkut maailman suurimmista ammattimaisista valokuvaajista ovat täällä opettamaan luokkia Photoshopilla, valokuvauksella sekä valaistuksella seminaarissa tällä viikolla, samoin kuin asiakirjan sekä jakaa niin paljon siitä kuin voin. Jos sinulla on kaikenlaista kiinnostusta valokuvaukseen harrastuksena tai bloggaamiseen tai työhön, muista tarkastaa. Teen hienoin saadaksesi todella hienoja vinkkejä.

MAINOS

Nyt … Toiminta!

Tasainen ihana – kirkas peureä matta
Relentlessly punainen – kirkas vaaleanpunainen koralli matta
Tasaista menoa – vaaleanpunainen matta
Kaikki lopetettiin – kirkas fuchsia matta
Ruby Woo – Vivid Bluish Red Matte

Kiinteä Draama – Rich Wine Matte
Vaarallinen – oranssi punainen matta
Oh hai, melko tytöt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Kokeile liittää nestemäistä luomiväriä nestemäisellä eyelinerillä paljon bang teidän meikkiä, ja keskustella harrastuksista!Kokeile liittää nestemäistä luomiväriä nestemäisellä eyelinerillä paljon bang teidän meikkiä, ja keskustella harrastuksista!

Hei siellä! Hyvää huomenta ystävä! Olen edelleen nestemäisessä luomivärissä. Käytän harvinaista kauneutta, joka pysyy haavoittuvassa nestemäisessä luomivärissä lähes neutraalissa ja kliinisissä melko helposti vuoraus ruskeana. Tämä on uusi suosikki tapa