Blogfon päivä 19: STORKING SUBTERS

Tarjoamme sen jälkeen, kun kaikki joulun budjettisuunnitelma lahjoilla, viimeinen asia, jonka haluat uskoa, on saada paljon vähän asioita sijoittamaan sukkia. Mutta sukkahousut ovat kuitenkin yksi parhaista joulupäivän osasta! Seuraavassa on muutamia viime hetken käsitteitä pienelle lipulle (10 dollaria tai vähemmän) tuotteita, jotka sisältävät sukkia:

Kauneus kohteita

Lip Balm: EOS ($ 4) ovat hauskoja, jotka sisältävät varastoon. Haluaisin myös ehdottaa suosikki yöaikaani Lip Balms, C.O. Bibelow Supreme 2x Lip Shine ($ 8) – Tämä tavara on mahtava.

Hiusten elastiset: Minulla on hieman pakkomielle, kun löydät erittäin parhaat hiukset elastiset erittäin liukkaat, mutta paksut hiukset. Olen löytänyt 2 tyyppiä töihin: Nylon Elastics (ne näyttävät rullatuilta nailon sukkeloilta – löysin kaivoksen Ardene $ 5: ssä 10 kpl) sekä Invisibobble (ne näyttävät kuin vanhanaikainen kierre puhelinjohto – 10 dollaria 3).

Levyn naamarit: Niin paljon myymälöitä tuo levyt nyt: käsitellä myymälä, ostajien lääkitys Mart, Rexall, voittajat (TJ Maxx), Marshalls – Olen edes nähnyt heidät Walmartissa. Niiden ei pitäisi maksaa yli 3 dollaria per arkki.

Pukuhuolto: OPI-öljyn Nicole Go ($ 10) haju kuten vesimeloni sekä on kätevä puhdas applikaattori samoin kuin on enemmän geeliä kuin laskettu öljy – erittäin kannettava. Saje tarjoaa kasviperäisen balmeen, joka auttaa mitä tahansa kynnet ripsille (9,95 dollaria)

Käsinvoide: Käytän tällä hetkellä huonosti Gotten Hotel Body Lotion kädenvoidetta, mutta on mukavaa saada käsilaukun ystävällisiä käsinvoidetta. Kokeile näitä: kakku kauneus matka maito valmistettu velvetteen käsi kermaa ($ 10), kylpy & keho toimii ravitseva käsi kerma ($ 5) sekä EOS Hand Lotion ($ 3).

Ei-kauneuden kohteita

Kynät: Korvaa kaikki ihmiset varastivat. Olen osittainen hauskoille indigoista, kuten 7 vuoden kynä, lainata kynä, miekka kynä jne.

Suklaa: Olen omistanut koko julkaista suosikkini joulua makeisia, joten ota valinta tästä luettelosta!

Tee infuser: kukaan ei usko, että he tarvitsevat yhtä ylös, kunnes he saavat yhden, samoin kuin sitten he eivät ymmärtäneet tarkalleen, miten he asuivat ilman yhtä. Näytetty: Davidin tee (10 dollaria kukin)

Sukat: Kaikki voivat hyödyntää enemmän sukkia! Sekä sukat sukat sisäpuolella? #ONONIC

Lahjakortit: Se on oletus lahja, mutta $ 5 tai $ 10 lahjakortit kahviloihin (Tim Hortons, Starbucks, toinen kuppi) ovat melko hyvin vastaan!

Mitä haluat antaa tai saada joulukassasi?

Muista tarkastaa loput bloglandista blogimaiden blogi-viestejä tänään:
♥ ingrid of curly.spring.blossom
♥ kiaily hello kaily
♥ Sharon Beauty Prime

Cover Picture Source

Jaa tämä:
Jaa

Napsauta Lähetä tämä hyvä ystävä (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Pinterest (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Twitter (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Tumblr (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Reddit (avautuu uudessa ikkunassa)

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Blogfoni 2016: Joulu kauneus Tagaeven Vaikka päätin tehdä lyhennettyjä blogitteita tänä vuonna, olin melko haastettu siitä, mitä aiheita säveltää, koska viime vuoden blogit melko kattoi kaikki tärkeimmät Christmassy-aiheet, kuten joulun musiikkia, elokuvia, lahjaideoita , Jne. Joten olin innoissani, kun huomasin tämän tunnisteen …
19. joulukuuta 2016 “kauneus”

Blogfon päivä 4: Snow-teeman Makeudoni on yksi koordinoitu blogmas julkaisee, missä me vedämme tuotteita meikki kokoelmistamme luoda luminen meikki näyttää. Minulle lumi-teeman meikki tarkoittaa 2 asiaa: valkoinen ja kipinä! Käytän harvoin valkoisia silmien varjoja, mutta pidän tarkalleen, miten se näyttää muita ihmisiä, kun se on kytketty paksumme …
4. joulukuuta 2015Ain “Kauneus”

Blogmas päivä 6: Joulukortit kuin tervehdyskortit. Pidän katsomasta niitä. Pidän niiden keräämistä. Sekä suurin osa kaikista, pidän heille! Joulun aika on paras aika tervehdyskortti fiend kuin minä (exards vain älä hakkaa sitä!). Joka vuosi menen etsimään Boxed joulukortteja …
6. joulukuuta 2015 “Yleistä”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post