Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki sekä charm blog maskot, vol. 288

Et ehkä voi kertoa Rubenesque-fysiikansa jälkeen, mutta välilehdet johtavat erittäin aktiivisen kittyn elämäntavan. Kayyrs, stand-up-melat – itse asiassa hän jopa vapaaehtoisia cheerleading-valmentajana heikompien kitties; Hän on myös kokenut tumbler.

Hän ei vain istu ympärillesi ja olla minulle käsin ruokkia häntä Kitty kohtelee. Voi ei! Itse asiassa nyt, kun päivät ovat kauemmin sekä sää on mukavampaa, hän on jo valmis kevään ja kesäaikaan, johon kuuluu koskenlasku.

MAINOS

Hän on erittäin hektinen kisu, mutta se ei pysäytä häntä saamasta sh * t. Hän on edelleen mallinnuspelin yläosassa, kuten tällä viikolla, hän käsitteli mainoskampanjoita Covercat, Kerastase, NYC, NYX sekä Metropolitan Decay.

Jos olet kiinnostunut, täällä ovat viimeisimmät kuvat hänen kisu mallinnusportfoliosta.

Kuka on välilehti kissa?
Noin seitsemän vuotta takaisin Olen ystävällinen, kirpputon tabby kissan köyhä tilanne matoissa. Saatan nähdä, että hän laskenut vaikeina aikoina, mutta hänen syvällinen ymmärrys korkean muodin sekä tavaratalon kosmetiikka johti minua uskomaan, että hän oli paljon enemmän kuin silmä. Päädyimme nopeita ystäviä, samoin kuin nyt hän on todella johtajani (ja menestyvä kitty malli).

Ystävällinen yhteisön charmin addicts,

MAINOS

Karen sekä välilehdet

P.S. Kävelevä kuollut!!!!

Olen niin innoissaan tänä iltana jaksoa. Olen valmistanut itseäni psykologisesti koko iltapäivää, mitä trauma sijaitsee eteenpäin … aion nähdä sen parhaiten sen jälkeen, kun minä pinnan ruoanlaitto illallinen (meillä on soija-inkivääri turska sekä höyrytetty valkoinen riisi, jossa tomaatti salaatti, jossa oliivilla pukeutunut tomaatti-salaatti Öljy sekä merisuola sivulla).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post