Jopa selaus tarvitsee hyvää kaaren tukea, ja tiimalasi kaari veistää lyijykynä, että

kuulitko uutiset? TMZ raportoi, että Pop Princess / Cat Lady Katy Perry osallistui SF Giants Victory Paraatiin San Franciscossa tänään.

Eikä siinä vielä kaikki. Rowdy Refelers of Throngs ympäröivät Impromptu-konsertin!

MAINOS

LOL! Joo, se on minä hammin “se …

Hei! Minun täytyy kertoa teille upeasta tuotteesta, jota käytän tänään, mutta ennen sitä, sinä koskaan pelaa missä Waldo?

Tai miten missä Marmalade on? Voitteko pakata hänet alkuun PIC? Ajattelin, että koska Katy’s Cat Lady, minun pitäisi olla vähintään yksi kitteh minun kanssani kiertueella.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Pyydän sinua, en kerro välilehtiä …

Joten, että sininen peruukki? Rakastan sitä! Mutta liian huono se piilotti selkäni tänään, koska luulen, että he näyttivät melko kiitoksesta kiitoksena uuden 32 dollarin tiimalasarkki veistoksesta kulmakynä.

Yllätys! – Olin käynnissä myöhässä ulos talosta Katy puku tänä aamuna ja oli paljon tekemistä, mutta vain 10 minuuttia tehdä se, joten kilpailutin kaiken läpi. Nopeasti, täytin minun kulmani kaaren hämmästyttävällä kierre-kolmiokärjellä, käyttämällä laaja-aivohalvauksia, joissa on yksi sen pidemmät reunat, jotka lihoavat harvaan paikoissa.

Tämän jälkeen vedoin päät hieman, terävöittämällä niitä kolmiojen kärkillä. Kaikki kertoi, se kesti todennäköisesti noin minuutin.

Tietenkin, selkänneet kätkettiin minun peruukki … mutta tiesin, että he olivat siellä, katsot kaikki täynnä ja upeita, sijaan ankaraa, Ala Cruolla de Vil.

Tiimalasin mukaan kaari veistoksella Bulw Pencil’s Formula yhdistää jauheen edut ja vaha luodaksemme, että näyttävät pehmeältä, luonnolliselta ja täydelliseltä. Ei aivan kovaa kuin jäykkä silmälevy tai pehmeä kuin kermainen Kohl, johdonmukaisuus on vähän antaa sille. Se on yritys, mutta ei liian yritys, ja se tuntuu käytännöllisesti katsoen jauhemaiselta. Pehmeä vahaa kaavan sisällä sitoo jauhemaisia ​​pigmenttejä kuhunkin yksittäisiin hiuksiin, pitäen harrastukset linjassa.

Olen urheilussa melko voimakas kulma näyttää näihin ennen ja jälkeen kuvia, mutta olisin voinut tuntea sen alaspäin mukana toimitetulla sivuharjalla, joka on lyijykynän vastakkaiseen päähän kulmilleni.

Ennen (vasen) ja sen jälkeen (oikea)

Swatches vasemmalta: Arch Brow Sculpting lyijykynä pimeässä brunette, elokuva eikä kohl silmä lyijykynä eclipse, panoraama pitkä kuluminen huuli lyijykynä kuvassa, femme rouge velvet crème huulipuna kuvassa, extreme kiilto korkea loistaa huulikiilto kuvassa ja Opaque Rouge nestemäinen huulipuna kuvakkeessa

Arch tulee kolmessa sävyä – Blonde, pehmeä brunette ja tumma brunette. Se on melko rajoitettu valinta (BOO! – Missä on punainen?), Ja se ei ole edullisin otsake lohkossa, mutta pidän pehmeästä ulkoasusta.

Se kestää myös hyvää, kauan. Koko päivän, ei ole ongelma.

Mukava työ, tiimalasi. Kuinka nyt Pals ja Family Myynti?

Hinta: 32 dollaria
Saatavuus: Käytettävissä nyt Sephora-myymälöissä, Barneys New York, Bergdorf Goodman ja Sephora.com
Makeup & Charm Blog Arvostelu: B +

Ja tässä on lyhyt, on selkeä haitta …

Paradit! ja muut suuret väkijoukot.

World Series Victory Paradessa kaupungin tänään, tämä oli melko paljon mielestäni koko ajan:

Joo … en todellakaan nähnyt paljon lainkaan. Erittäin arvokas Ninja kilpikonna seisoo vieressäni, jonka nimi uskon oli Leonardo, joka oli hissi minua ilmassa niin, että voisin nähdä paljon enemmän toimintaa, mutta hylän …

En vain halunnut ottaa mahdollisuuden pudottaa kilpikonna.

Joten pidin videokameran pääni yläpuolella ja tarttui lukuisiksi kuvia kuin voisin. Muutamat heistä jopa osoittautuivat kunnossa (mikä tarkoittaa jotain muuta kuin jonkun pään takana, Haha).

Minulla oli mukavaa. Se oli siisti, että tuntuu osana Giantsin historiaa.

Nyt olen vain hengailla kotona ja katsella satunnaisia ​​kauhuelokuvia televisiossa. Se on sateinen koko yön, joten meillä on vain pari temppu-tai-hoitoja – todella ahkerat, jotka tekivät kuin karkkia bandit, lol!

MAINOS

Toivottavasti sinulla oli hyvä Halloween. Nähdään pian.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post